Onsdag 8 Dec
Stockholm
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Black Week: Fynda kolsyremaskiner från Sodastream och Aarke

Just nu har flera butiker kanonbra erbjudanden på kolsyremaskiner. Här är de bästa dealsen på Sodastream och Aarke kolsyremaskin under Black Week.

Läs mer

Den här artikeln innehåller reklamlänkar.

Oavsett om du letar efter en kolsyremaskin till dig själv eller vill köpa en till någon i julklapp är det just under Black Week du ska passa på att fynda en - eller varför inte två? Kolsyrat vatten är ju så gott och funkar till allt. Gillar du inte kolsyrat vatten kan du alltid tillsätta lite saft eller märkenas färdiga blandningar för att få till en härlig kolsyrad läsk. Om du inte gillar färdiga essenser kan du alltid tillsätta lite färsk citron, lime eller gurka för en frisk och fräsch smak. 

Varför ska man köpa en kolsyremaskin?

Först och främst - kolsyrat vatten är gott. Läsk är gott. Kanske en något partisk åsikt, men vi tror ändå att de allra flesta vågar stå upp för detta påstående. Dessutom sparar du pengar i längden. Tänk bara på hur många flaskor med kolsyrat vatten eller läsk som du har konsumerat under det senaste året. Med en kolsyremaskin har du dessutom alltid tillgång till gott kolsyrat vatten hemma. 

Vi har listat våra favoriterbjudanden på kolsyremaskiner nedan - vilken kolsyremaskin gillar du?

Kolsyremaskin Black Week

1. Aarke Carbonator 3 kolsyremaskin

Den här kolsyremaskinen skriker lyx och är en utmärkt julklapp till någon som älskar kolsyrat vatten. Aarke Carbon 3 är elegant i sin design och rubust i sin utformning. Vi gillar den här i polerat stål, men den finns även i flera andra läckra färger. Du hittar den här - just nu nedsatt med 25 procent.

2. Sodastream Spirit DWS Gigapack Kolsyremaskin

Det här kitet från Sodastream innehåller allt du behöver för att kunna få till gott bubbelvatten. Förutom kolsyremaskinen ingår 5 flaskor i olika storlekar och som dessutom är diskmaskinssäkra samt en kolsyrepatron. Just nu får du hela detta kit för endast 699 kronor - vilket klipp! Normalt sätt brukar detta set kosta 1 390 kronor. Du hittar Black Week-erbjudandet här.

3. AGA Gas Aqvia Exclusive Stripped

Denna stilrena kolsyremaskin från AGA Gas är svensktillverkad och är mycket enkel att hantera. Just nu kan du köpa den för endast 1 199 kronor här.

4. Bubliq Kolsyremaskin Mattsvart

Den här kolsyremaskinen från Bubliq är en innovativ bubbelmaskin som till och med kan tillsätta bubblor på ditt mousserande vin - hur coolt? Eller varför inte göra en kolsyrad juice, saft, cocktail eller läskedryck? Det bästa av allt är att den just nu är nedsatt med 25 procent under Black Week - du sparar alltså drygt 400 kronor! Klicka hem Bubliq kolsyremaskin här.

5. Sodastream Crystal Kolsyremaskin

Med den här stilrena och snygga kolsyremaskinen från Sodastream kan du göra upp till 60 liter kolsyrad dryck. Just nu nedsatt från 1 599 kronor till 1 327 kronor under Black Week. Finns även i vit. Du hittar erbjudandet här.

6. Aarke Kolsyremaskin + Flaska

I det här paketebjudandet får du Aarke Carbonator 3 samt två flaskor i olika storlekar för endast 2 199 kronor. Du hittar den här.

7. MySoda Ruby Kolsyremaskin

Den här otroligt snygga kolsyremaskinen från MySoda kommer i flera läckra färger och är just nu nedsatt i pris. Du får dessutom två flaskor i olika storlekar på köpet - du hittar den här.