Värmeborste - här är de mest prisvärda under Black friday

Letar du efter en billig och effektiv värmeborste eller varmluftsborste? Här är de bästa dealsen under Black Friday. Passa på att fynda en fusion air styler till ett riktigt bra pris under Black week.


Att varmluftsborste, eller värmeborste som det också kallas, är det hetaste hårstylingverktyget på marknaden just nu har nog ingen gått miste om. Anledningen till att värmeborstar är så populärt beror på den minimala tiden man behöver lägga ned på att styla sitt hår och för att det många gånger är mer skonsamt för håret i jämförelse med mer traditionella stylingverktyg som hårfön, plattång och hårtork. Ytterligare en fördel är att man slipper införskaffa sig flera stylingverktyg då värmeborstarna ofta är multifunktionella. 

En värmeborste är det perfekta stylingverktyget för dig som är ute efter mycket volym, struktur och stöd i håret. Nyheter24 har listat de allra bästa dealsen på värmeborstar under Black Friday 2021.

Läs även: De 7 bästa värmeborstarna 2023 – våra toppval för salongsfönat hår

Den här artiklen innehåller reklamlänkar.

Varmluftsborste Black friday 2021

1. BaByliss Air Styler Hydro-Fusion Big Hair

Den här varmluftsborsten från BaByliss har en toppmodern och avancerad plasmajonteknik med både positiva och negativa joner, vilket ger ett kraftfullt resultat. Med dess snabbtorkande och utslätande effekt kommer ditt hår att få en följsam fyllighet och bli oemotståndligt mjukt. Passa på att klicka hem den under Black Friday 2021 till ett riktigt bra pris. En perfekt present till din dotter, mamma eller långhåriga pojkvän. Du hittar den här.

2. ghd Presentask Rise Volumising Hot Brush

Ett gåvoset med en riktigt högklassig varmluftsborste från ghd som ger håret volym och fyllighet. Med Rise Volumising hot brush får du extra mycket volym från rot till topp. Denna värmeborste passar utmärkt för alla hårlängder och hårtyper. En perfekt present till flickvännen. Klicka hem den här.

Läs även. Locktång för alla håryper – bäst i test

3. Obh Nordic Artist Pro Styler

Denna värmeborste från Obh Nordica passar utmärkt för dig som efterlyser en snabbt uppvärmande och resevänlig borste med hög temperatur. Denna varmluftsborste är optimal för dig som vill ha små lockar. Värmeborsten har dessutom en extra långt roterande sladd. Du hittar värmeborsten här.

4. BaByliss Varmluftsborste Shape & Smooth

Denna kraftfulla varmluftsborste har två utbytbara borsthuvuden som är optimala för snabb torkning samt styling av fuktigt hår. Det ena borsthuvudet är på 38 millimeter och är en keramisk värmeborste, medan det andra är en 20 millimeter mjuk borste. Värmeborsten har två olika värmeinställningar och går dessutom att använda i kalluftsläge. Klicka hem den till ett riktigt bra pris här.

5. Revlon Salon One-Step Hairdryer and Volumiser

Värmeborste från Revlon som är ett smart 2-in-1 stylingverktyg som fungerar både som hårtork och en styler för volym i håret. Den snabba torktiden gör att denna varmluftsborste är en av de bästa på marknaden. Med sin ovala design jämnar värmeborsten ut håret, skapar volym vid hårrötterna och ger vackert lockigt svall i hårtopparna. Denna värmeborste är speciellt utformad för att distribuera luft tidseffektivt och snabbt, vilket i sin tur leder till att denna borste är mer skonsam för håret då torktiden minimeras. Klicka hem Revlons värmeborste här.

6. Remington Curl & Straight Confidence Rotating Hot Air

Denna roterande värmeborste från Remington är allt du behöver för att kunna få till det perfekta hårsvallet. Med fyra olika tillbehör som är designade för att locka, släta ut, skapa lösa lockar, minimera friss och skapa volym i håret. En prisvärd varmluftsborste där du får en koncentrator, en varmluftsbatong på 30 millimeter samt en på 40 millimeter och en paddelborste.Klicka hem Remington Curl & Straight Confidence Rotating Hot Air här.

/
/
/
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.