Moccamaster: De bästa erbjudandena under Black friday

Önskar du dig en Moccamaster i julklapp? Passa på att fynda en kaffemaskin under Black Friday. Här är 5 riktigt bra Moccamaster du måste hålla koll på.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Moccamasters popularitet har skjutit i höjden under de senaste åren. Men de lyxiga kaffemaskinerna som brygger perfekt kaffe kan ibland vara lite dyra. Passa på att fynda en Moccamaster under Black Friday 2021 till riktiga fyndpriser. 

Vilken Moccamaster ska man välja?

Moccamaster har ett par olika modeller att välja emellan. Det smartaste är att välja en Moccamaster baserat på hur många koppar du oftast brukar brygga.

Moccamasters tre vanligaste modeller är dessa:

1. KB952AO – Du ställer själv in hastigheten på vattnet, har ett manuellt droppstopp, stängs av automatiskt efter 40 minuter, avsmalnande glaskanna.

2.KBG962AO – Rak glaskanna, har ett automatiskt droppstopp, stängs automatiskt av efter 40 minuter.

3. KBGC982AO– Rak glaskanna, automatiskt droppstopp, stängs av automatiskt efter 40 minuter, kalkindikator.

Vad betyder ECBC?

ECBC står för European Coffee Brewing Centre och är en kvalitetsmärkning på kaffemaskiner. Varje kaffemaskin testas 10 gånger på exakt samma sätt för att säkerställa att den uppfyller alla krav. Har din Moccamaster denna certifiering betyder det alltså att kaffet garanterat smakar som det ska, så håll utkik efter denna märkning!

Den här artikeln innehåller reklamlänkar.

Black friday: 5 prisvärda Moccamasters 

1. Moccamaster - Matt vit

Den här Moccamaster i silver är supersnabb och kan brygga upp till 10 koppar på endast 6 minuter. Den har dessutom andra funktioner som automatiskt droppstopp och automatisk avstängning efter 40 minuter, vilket är perfekt i morgonstressen när man ibland kan glömma bort att stänga av alla köksmaskiner. Klicka hem den här till ett riktigt bra pris.

2. Moccamaster CUP ONE Fresh green

Sätt lite färg på vardagen med Moccamaster CUP ONE som dessutom är världens första ECBC-godkända enkoppsbryggaren. Denna moccamaster är perfekt för dig som bara vill brygga en kopp åt gången. Levereras med två exklusiva porslinsmuggar och Moccamasters Premium filter. Förutom det medföljer även 10 stycken engångsmuggar med lock för att du ska kunna ta med dig ditt kaffe på språng. CUP ONE finns i flera olika färger. Du hittar den här.

3. Moccamaster Termos Polished vit

Denna Moccamaster påminner utseendemässigt mycket om den första vi listade, men denna är snäppet bättre med smarta funktioner som kalkindikator och automatiskt droppstopp. Termosen gör att kaffet hålls varmt längre och dessutom är den enkel att ta med sig. Moccamaster Termos Polished är handgjord och tillverkad i Holland. Denna termosbryggare kan brygga upp till 10 koppar på 6 minuter. Klicka hem termosbryggaren från Moccmaster här.

4. Moccamaster Polished silver

Denna kaffebryggare brygger effektivt och snabbt ditt kaffe på 6 minuter. Den har också smarta funktioner som automatiskt droppstopp och automatisk avstängning efter 40 minuter. Det finns även ett manuellt droppstopp och har tre lägen: stängt, öppet och ett mellanläge för färre än 6 koppar. Klicka hem den här.

5. Moccamaster CD Grand AO Polished silver

Denna unika kaffebryggare från Moccamaster är större än de andra modellerna och är därför en utmärkt kaffemaskin för arbetsplatser eller till tillställningar där det går åt många koppar kaffe. Istället för den fyrkantiga formen är den rund, vilket ger denna kaffebryggare en mer stilren och klassisk känsla. Eftersom Moccamaster CD Grand AO är extra stor så ryms det 1, 8 liter vatten i den som räcker till 20 koppar kaffe. Det bästa av allt är att denna kaffebryggare är snabb och det tar endast 6 minuter att brygga en god kopp kaffe. Klicka hem den här.

6. Moccamaster Manual Kaffebryggare Brushed Silver

Denna stora Moccamaster brygger 10 koppar på 6 minuter och har ett manuellt dropp-stop. Den stänger också av sig själv efter 40 minuter. Fynda den här till ett riktigt bra pris.

Moccamaster tillbehör och reservdelar

1. Omrörarlock till 1 liter kanna

Detta omrörarlock är en reservdel som passar glaskannor i Moccamasters KB-serie. Med hjälp av detta lock blandas kaffet automatiskt under bryggningen och gör så att alla aromer och smaker från kaffet sprids jämt i kannan. Klicka hem det här.

2. Moccamaster glaskanna KBG/CD/GCS

Ibland är olyckan framme och då kan man behöva en extra glaskanna till sin moccamaster - eller så kanske du vill brygga kaffe så att det räcker till hela grannskapet. Denna glaskanna passar moccamasters i modellen KBG/CD/GCS. Du hittar den här och behöver du en kanna för moccamaster CD Grand hittar du den här.

3. Moccamaster filterhållare

Filterhållare i reserv för Moccamasters. HÄR hittar du en filterhållare för Moccamaster KB, HÄR för cup one och HÄR för KBG/CD/CDT.

/