Fynda produkter från Dyson under Black Week 2023

Klicka hem hemelektronik från Dyson till sjuka priser under Black Friday och Black Week. Här har vi listat de bästa erbjudandena 2023.


Den här artikeln innehåller reklamlänkar.

Det omåttligt populära märket Dyson är det många som suktar efter i julklapp. Passa på att klicka hem Dyson produkter under Black Week. Här har vi listat våra favoriter från Dyson, alltifrån hårfönar till sladdlösa dammsugare.

Hemelektronik från Dyson under Black Week

1. Dyson Airwrap

Fynda den ikoniska Dyson Airwrapen –

du hittar den här på rabatt!

1. Dyson Supersonic Gift Edition

Dyson Supersonic är en kraftfull och supersnabb hårfön som roterar i upp till 110 000 varv per minut. Eftersom denna hårfön mäter temperaturen på 40 grader förhindrar den dessutom risken för extrema värmeskador. Den är dessutom perfekt för styling - du hittar den till ett riktigt bra pris HÄR.

2. Dyson V11 Absolute Extra Pro Gold

Denna smidiga sladdlösa dammsugare från Dyson är kraftfull och underlättar städningen. Du kan använda den i upp till 120 minuter utan att behöva ladda den. Handdammsugare" target="_blank">Klicka hem Dyson V11 Absolute Extra Pro Gold HÄR.


3. Dyson Pure Cool Me luftrengörare

Dyson Pure Cool Me svalkar och rengör luften med 99,95 procent ultrafina partiklar i luften. Den rensar och fångar upp pollen, damm, gaser och luftföroreningar - med Dyson Pure Cool me kan du alltid andas ren luft. Du hittar den HÄR.

4. Dyson 360 Eye

Denna lilla dammsugare från Dyson har en stark motor och kraftfull sugkraft. Dyson 360 har en inbyggd kamera som identifierar damm och smuts på mikroskopnivå. Kameran gör även att den inte kör in i kanter eller möbler. Du hittar den här.

5. Dyson Corrale plattång - Nickel-fuchsia

Denna plattång från Dyson har en intelligent värmekontroll som känner av hårets tjocklek, textur och längd för att kunna anpassa resultatet på individnivå för ett optimalt stylingresultat. Klicka hem den här - just nu till nedsatt pris för endast 4 499 kronor.

6. Dyson V11 Torque sladdlös dammsugare

Dyson V11 Torque Drive Extra ser till att ditt golv hålls rent från fläckar och rena från pollen, damm och bakterier. Du hittar den till ett riktigt bra pris här.

7. Dyson Supersonic Hårtork HD03 - 1600 W

Dyson Supersonic hårtork är oslagbar och fungerar på alla sorters hårtyper. Du hittar den här.

Vill du hitta fler Black Week erbjudanden? Läs mer HÄR.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!