KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

11 populära weekendresor 2019 - här hittar du dem billigast

- 27/02/2019, 16:10 -

Vi har spanat in populära weekendresmål, dit du kan fynda grymt billiga resor nu i maj, alla under 1 555 kronor. Vad sägs om en helg i Paris eller Milano?

Vi har listat 11 weekend-resor i maj som du inte vill missa! Vi har letat efter de bästa priserna hos Skyscanner.se - där finns det flera hundra olika researrangörer, och du får fram allting du behöver i en enda sökning. Det möjliggör att du får det billigaste priset och vi har gjort grovjobbet åt dig, det är bara att klicka hem din flygbiljett. 

1. Paris, Frankrike

Vad sägs som varma pariskvällar på en uteservering? Åk på en weekend till staden och upplev en romantisk sommar i Paris. Här hittar du flygbiljetter tur och retur från 688 kronor.

2. London, England

Njut av en weekend fylld med shopping, fish and chips och öl. Finns det något som slår London på sommaren? Boka en resa dit från 1 460 kronor.

3. Gdansk, Polen

Gdansk i Polen är ett billigt resmål men även en gömd pärla. Här finns god mat, kultur och fantastisk arkitektur. Här kan du hitta flyg från endast 400 kronor tur och retur.

4. Milano, Italien

Möt sommaren i vackra Milano med sevärdheter som Duomo di Milano och en god Apperol Spritz. Nu kan du boka en weekend till staden från 822 kronor.


5. Barcelona, Spanien

Populära Barcelona är ett perfekt val för dig som inte orkar vänta till juli för sol och bad. Här finns värmen redan nu och bada kan du absolut göra! Hitta flyg här från 1 273 kronor.

6. Venedig, Italien

Ta med din älskade och gör en spontan weekend-resa till världens mest romantiska stad, Venedig. Ät pasta och pizza i mängder och strosa omkring på de fantastiska antika gatorna. Just nu kan du hitta flyg från 1 555 kronor.

7. Berlin, Tyskland

Berlin är en helt fantastisk weekendstad. Här hittar du coola butiker, museum och moderna restauranger. Det bästa av allt är att det inte ens är dyrt! Hitta flyg för fyra nätter i staden från 905 kronor.


8. Palma de Mallorca, Spanien

Palma de Mallorca är sedan länge en favorit för svenskar. Men staden har så mycket mer att erbjuda än de klassiska turistbesöken. Exempelvis kan du istället välja att strosa runt i Santa Catalina som kallas Mallorcas "Soho". Just nu kan du åka på en fyra dagars weekend-resa hit från 1 412 kronor.

9. Zadar, Kroatien

Zadar är en av Europas äldsta städer och har en historia som är mer än 3000 år gammal. Staden ligger vid kusten och har många sevärdigheter. Just nu kan du hitta en weekend till Zadar i slutet av maj från enbart 340 kronor.

10. Prag, Tjeckien

Prag är en fantastisk modern stad med härlig ungdomlig puls. Här kan du äta, dricka och leva otroligt billigt och prisvärt. Här hittar du flyg tur och retur för 1 327 kronor.


11. Bryssel, Belgien

Ät Moules Frites och avsluta med belgiska våfflor i Bryssel. En mysig europeisk stad med många sevärdigheter. Flyg till Bryssel tur och retur från 1 005 kronor.

Läs även: Paketresor till 8 heta weekendstäder - alla under 2 500 kronor