Stockholm
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

22 heta teknikprylar alla vill ha just nu – under 1 000 kronor

Röda hörlurar, glad man, spel, kamera.
Vilken teknik är du sugen på att köpa inför 2019?.

Fynda populär teknik för grymma priser! Ett par hörlurar, PS4, iFit eller Google Home Mini. En perfekt julklapp eller något att starta 2019 med.


Spana in listan med 22 populära teknikprylar som alla kostar under 1 000 kronor! 

1. Marshalls hörlurar med bluetooth

De här snygga hörlurarna kommer från Marshall. De är trådlösa och har en batteritid på 30 timmar. Du hittar dem här för 699 kronor. 

2. Wonderboom

Den här prisvinnande högtalaren må vara liten – men har ett kraftfullt ljud till ett billigt pris. Den är dessutom vattentät. Finns i flera färger och blir din för bara 699:-

3. Aktivitetsarmband

Sugen på att köpa ett aktivitetsarmband som håller koll på din sömn och välmånad? Här finns ett som just nu är nedsatt i pris.

4. Google Chromecast Ultra

Den senaste chromecasten på marknaden är denna Google Ultra, den finns att köpa här för .

5. Polaroidkamera Instax mini 9

En polaroidkamera i toppklass, bilderna är klara på bara en minut, samt ger skarpa bilder. Den finns att köpa här för endast 667:-, ett grymt pris.

6. Google Home Mini

Google Home Mini är en klassisk teknikpryl som gör vardagen härligare. Här finns den att köpa för .

7. VR under hundralappen

Är du sugen på att testa virtual reality? Nu kan du göra det för bara 99 kronor med de här glasögonen.

8. Högtalare från JBL

Den här trådlösa högtalaren från JBL är stänktålig och finns i ett gäng snygga färger. Vi har jämfört priserna och hittat marknadens bästa pris

9. Hamburgergrill

Hur roligt grej att ha en hamburgergrill hemma som smidigt fixar måltiden till vännerna i sommar? Här finns den för endast 399 kronor!

10. Ladda trådlöst

Snabb och trådlös laddning utan trassliga sladdar. Den här lilla laddplattan hittar du billigast här.

11. Trådlösa hörlurar Urban PlattersUrbanears populära hörlurar Plattan finns även i trådlös modell, så du slipper trassliga kablar som bara är i vägen. Här kan du klicka hem dem nedsatta till 449 kronor.

12. Massageapparat

Det är inte varje dag man skriver ner massageapparat på sin inköpslista men man borde kanske göra det. Den här apparaten ger dig massage i två olika riktlinjer och styrs av fjärrkontroll. Apparaten ger även ifrån sig värme och kostar bara 499 kronor.

13. Multi-Port

En multiport är perfekt att ha om du behöver ladda in mycket saker i din dator. Den effektiviserar helt klart ditt jobb och här finns den just nu för endast 479:-.

14. iDeal of Sweden Magnetic Ring

Ska du köpa en present till någon som tar mycket selfies, eller ofta tappar sin mobil? Spana in den här magnetiska ringern från iDeal of Sweden som du placerar bakom mobilen. Den finns här för bäst pris.

15. Kaffebryggare med timer

En kaffebryggare med timer som du smidigt kan ställa in när den ska börja brygga. Perfekt om du är morgontrött, att vakna till ljudet av bryggande kaffe. Här finns den att köpa för 499 kronor.

16. Red Dead Redemption 2

Ett spel för dig som älskar PS4, det finns att köpa här för . Vilket är marknadens bästa pris.

17. Gamingmus

Logitech G502 Proteus Spectrum är en perfekt mus att använda om du game:ar. Den finns här just nu för endast 499 kronor. Så passa på om du funderat på en ny. 

18. iFit Link

Här är ett aktivitetsarmband som håller koll på nästan allt du gör. Hur bra som helst för den som tränar eller rör på sig mycket! Kolla in armbandet här för . 

19. Xbox One Wireless Controller

Behöver du en till trådlös handkontroll till ditt Xbox? Spana då in denna som just nu finns att köpa här för 485:-.

20. Foreo rengöring

Dessa rengöringspuffar från Foreo är helt magiska. De rengör på djupet och har en vibrerande funktion. Här finns dessa nu nedsatta till 139:-.

21. Elvisp från Bosch

Om du är ute efter en elvisp så är det nu bara att slå till. Denna från Bosch har allt du behöver och är nu nedsatt med 34 procent.  

22. En smart våg

Om du lika ska ha en våg hemma – så kan du ha en smart våg som håller ordning på siffrorna i en app, direkt i din telefon. Spana in den här.

Läs mer: 

"Fynda 14 populära teknikprylar – alla på rea just nu"

"Mellandagsrea 2018! Här är 21 klassiker att klicka hem"

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.


Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.