Högtalare, skrattande man, klocka
Fynda en Marshall-högtalare rejält nedsatt i pris!

Veckans deals! Här är 17 populära teknikprylar att fynda

Vi har spanat in 17 populära teknikprylar, som alla är nedsatta i pris. Allt från trådlösa hörlurar till en Marshall-högtalare och smarta gadgets du inte vill vara utan.


Vi har listat den senaste tekniken som toppar listorna just nu, de här prylarna är dessutom nedsatta i pris. Och vem uppskattar inte en bra deal?

1. Trådlösa hörlurar

Slipp trassliga sladdar med de här trådlösa hörlurarna. De är nedsatta med 80 procent här.

2. Samsung Galaxy Tab S3

Utrustad med en stor Super AMOLED-skärm, fyra högtalare och en fantastisk S pen som definitivt sätter fart på skaparlusten. Här kan du köpa den med 2 000 kronor rabatt.

3. Marshall Högtalare

Liten smidigt högtalare från Marshall. Det bästa är att den nu är nedsatt med 37 procent, här finns den för 1 499 kronor.

4. Ansiktsborste i silikon

Den här elektriska ansiktsborsten rengör effektivt och ger ansiktet massage vilket ökar blodcirkulationen och ger fastare hy. Silikonet gör den hygienisk och enkel att rengöra. Den är nedsatt med 73 procent här och kostar 199 kronor.

5. Trådlösa hörlurar Marshall

Marshall Mid Bluetooth är en premium Bluetooth® aptX-hörlur som ger överlägset ljud och upp till 30 timmars speltid. Här är de nedsatta med 30 procent.

6. Kameralinser till mobilen

Ta snygga bilder med mobilen med hjälp av dessa tre linser: fisheye, makro och vidvinkel. Du köper alla tre för 109 kronor här.

7. Elektriska värmesulor

Undvik att frysa om fötterna med dessa smarta sulorna som smidigt laddas via USB. Här finns de för 119 kronor.

8. Harman Cardon

Strömma musik trådlöst via bluetooth för att njuta av ett ljud som fyller rummet. Högtalaren är nu nedsatt med 57 procent, den blir din här för 1 699 kronor.

9. Aktivitetsarmband

Det här armbandet hjälper dig att hålla koll på allt ifrån dina fysiska aktiviteter till sömn och kalorier. Armbandet är nedsatt från 959 kronor till 199 kronor här!

10. Mobilskal Malene Birger

Sugen på ett nytt mobilskal? De här kommer från Malene Birger och kostar endast 149 kronor här.

11. Skal till Macbook

Skydda din laptop med ett snyggt skal. Det finns till flera modeller och kostar från 149 kronor.

12. Skön massagekudde

Den här massagekudden med infraröd värme kan du använda för att massera till exempel nacken, ryggen, benen eller fötterna. Du hittar den för bara 399 kronor här.

13. Väckarklocka

Klockan är utrustad men rörelsedetektor och aktiveras enkelt med hjälp av rörelser som att klappa händerna. Den blir din här nu för 379 kronor.

14. Vattentäta earbuds

Du kan svara på och ringa samt styra musiken direkt på hörlurarna, det ingår en powerbank. De finns att köpa här nedsatta med 50 procent.

15. Multiladdare

Smidig och trådlös laddare som fyller på batterierna till din iPhone, Apple Watch och Airpods samtidigt. Den finns att köpa här nedsatt till 299 kronor.

16. Trådlösa Bluetooth-hörlurar

Hopvikbara och trådlösa on ear-hörlurar med Bluetooth och inbyggd mikrofon. Laddas smidigt med USB-kabel och har en räckvidd på ca 10 meter.Här finns de att köpa för 249 kronor.

17. Hänglås med bluetoothsändare

Det här låset är utrustat med en bluetoothsändare som du enkelt styr via telefonen och låser eller låser upp ditt lås. Det finns att köpa här för 249 kronor, nu när det är nedsatt i pris.

Gå in här för mer populär teknik till grymma priser!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.