Onsdag 22 Sep
Stockholm
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Här är nya mobilen från Honor – med ett hål i skärmen

Kvinna som pratar i telefon, Honor View 20
View 20 är Honors nya flaggskeppsmobil. Foto:

Honor är ett märke som ägs av Huawei, och vi har testat deras nya flaggskeppsmodell Honor View 20. Mobilen kan bland annat skryta med en 48 -megapixelskamera.

Telefonen presenterades under ett event i Paris i slutet på januari. Den stora nyheten är kameran – de har gjort världens första "in-screen-kamera", vilket alltså innebär att kameran sitter i ett litet hål istället för i en flärp överst på skärmen. Detta för att frigöra yta på displayen. 

Här kan du spana in telefonen.

De senaste åren har det inte varit så mycket fokus på antalet megapixlar i mobilkameror, men kanske har Honor startat en ny trend med sin bakre kamera, som har hela 48 megapixlar. 


Honor har satsat på att göra en riktigt smart smartphone med inbyggda AI-funktioner. Till exempel kan kameran läsa av vad du fotograferar för att optimera bildkvaliteten. Ett annat plus är den långa batteritiden – den håller nämligen i två dagar. 

Telefonen finns även i svart. Den röda färgen är gjord i ett samarbete med modehuset Moschino.

Honors främsta målgrupp är unga och därför är prislappen även därefter – en grymt prisvärd mobil med andra ord. Du kan köpa mobilen billigast här – från .

--

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.