Stockholm

Skämt - Nyheter, artiklar, reportage och video

Vad är ett skämt? 


Skämt är en form av humoristisk underhållning som har funnits i alla kulturer och samhällen genom historien. Skämt kan vara allt från en enkel ordlek till en komplex historieberättelse med en överraskande punchline.


Varför skämtar man?


Ofta används skämt för att lätta upp stämningen och skapa en avslappnad atmosfär i sociala sammanhang. Skämt kan också användas för att kommentera samhällsfrågor eller för att uttrycka politiska åsikter på ett subtilt sätt.


Mörka, torra, snuskiga, och grova skämt – det finns ett roligt skämt för alla!


Det finns många olika typer av skämt: torra skämt snuskiga skämt, grova skämt, mörka skämt, alla barnen-skämt, blondin-skämt, Bellman-skämt, med mera. 


Varför är det viktigt med roliga skämt?


Skämt kan vara en viktig del av vår kultur och identitet. Genom skämt kan vi uttrycka vår humor och vårt sätt att se på världen. Skämt kan också vara en form av socialt samspel och hjälpa oss att skapa relationer med andra människor. 


Genom skämt kan vi också utmana normer och värderingar och bidra till en öppnare och mer tolerant samhällsdebatt. Skämt är en viktig del av vår mänskliga natur och kan hjälpa oss att hantera svåra situationer och känslor på ett positivt sätt.

Läs alla våra skämt nedan!

Visa resten ↓

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.