Måndag 26 Jul
Stockholm
ANNONS: Innehåll i samarbete med C More

Nu gör Game of thrones-stjärnan entré i nya Beck – möt Steinar

Steinar Hovland, spelad av Kristofer Hivju.
Steinar Hovland, spelad av Kristofer Hivju. Foto:

I vårens andra Beckfilm får Martin Beck en ny kollega – norrmannen Steinar, spelad av Kristofer Hivju som många känner igen från Game of Thrones och Turist.

Kopiera länk
Dela
Läs mer

En oidentifierad kvinnokropp hittas i en nerbränd husvagn i ett område som präglas av missbruk och social misär. Samtidigt är ägaren till husvagnen försvunnen, men det är inte självklart att det är hon som är mordoffret. Till Beck-gruppens frustration är både de utslagna människorna i kvinnans närhet och villaägarna i det närliggande området ovilliga att samarbeta med polisen.

Mitt i allt gör Becks chef, spelad av Jonas Karlsson, ett oskönt drag och rekryterar en ny polis som ska leda utredningen. Den charmige norske Steinar Hovland rör om i Beck-gruppen, vilket skapar en infekterad maktkamp, och Martin Beck får kämpa för att hitta tillbaka till sig själv igen.

För alla som har sett Game of thrones eller Turist är Kristofer Hivju ett välkänt ansikte. Peppen för att se honom bredvid grymma svenska skådisar som Peter Haber och Jonas Karlsson är olidlig – can't wait!

Under våren är det världspremiär av fyra nya Beckfilmer på C More. Streama Beckfilmen "Steinar" här.


Gunvald eller Steinar?
Tack för din röst!
Kopiera länk
Dela