Var kan man se matchen mellan Sverige och Belgien? Nyheter24 listar!
Var kan man se matchen mellan Sverige och Belgien? Nyheter24 listar! - Foto: Adam Ihse/TT, Christine Olsson/TT

Här kan du se kvartsfinalen i fotbolls-EM runt om i Sverige

Heja Sverige gul och blå! På fredag blir det avspark i EM-kvartsfinalen mellan Sverige och Belgien. Nyheter24 listar platser runt om i Sverige som visar matchen på storbildskärm.


Trots värmeböljorna som lagt sig över Europa har det svenska landslaget lyckats ta sig hela vägen till kvartsfinal i fotbolls-EM.

Och det finns ju få saker som förenar svenskarna lika mycket som en vinst i en viktig fotbollsmatch.

Redan imorgon är det dags för damerna att tävla om semifinalplatsen – och för maxad stämning är det ju roligast att se den tillsammans med vänner utomhus. Som tur är har Nyheter24 därför listat olika ställen runt om i Sverige som visar kvartsfinalmatchen mot Belgien 21.00.

Fotbolls-EM 2022: Här visas kvartsfinalen i Stockholm

Mosebacketerrassen är beläget på Mosebacke Torg 1-3 på Södermalm i Stockholm. Hit kan du gå om du är över 20 år gammal. Det gäller dock att vara snabb då det är först till kvarn på platserna!

O'Learys är den självklara sportbaren som med över 70 skärmar visar årets fotbolls-EM. Baren finns att hitta på Tolv i Stockholm, närmare bestämt Arenavägen 69.

Freddas ger dig första parket vid Årstaviken. Först till kvarn till de 150 platser gäller. Ta dig till Hammarby Slussväg 15, där närmsta station är Skanstull.

Stockholm under stjärnorna är ett riktigt populärt sommarhak som ligger gömt på taket av Brunkebergstorg 2-4, ett stenkast från T-centralen.

Fotbolls-EM 2022: Här visas kvartsfinalen i Göteborg

Himlabacken visar alla Sveriges matchen på storbild. Ta dig till Viktor Rydbergsgatan och njut av en öl eller två!

Nordstan kan du också ta dig till för att se damerna (förhoppningsvis) krossa Belgien. Tar de sig till final tar du dig istället till Götaplatsen.

Pustervik är en omåttligt populär bar och med fritt inträde kan du se kvartsfinalen i fotbolls-EM på en sprillans ny projektor. Adressen är Järntorgsgatan 12.

Hard Rock Café är beläget vid Kungsportsavenyen 10. Blir du trött på att stirra på skärmen kan du alltid spela shuffleboard eller mumsa på menyn.

Clarion Hotel Post finns att hitta på Drottningtorget 10 och är med på ett hörn och bidrar till god stämning och självklart fotboll!

Fotbolls-EM 2022: Här visas kvartsfinalen i Linköping

Uteserveringen är beläget på Stora torget 9. Vill du stanna kvar fortsätter festen till 02.30!

Strandgatan 2 bjuder inte bara på fotboll utan har också bowling och massa spel! Allt du behöver göra är att ta dig till Strandgatan 2.

Innergården är ett utmärkt ställe för trevligt häng, god dryck och fotboll! Ligger på, ja, en mysig innergård på Apotekaregatan 14.

Gallo Vinotek är inte bara en mysig restaurang med mat från Portugal, de visar också självklart kvartsfinalen i fotbolls-EM! Adressen är Storgatan 50.

Fotbolls-EM 2022: Här visas kvartsfinalen i Uppsala

Clarion Hotel Gillet är inte sena på bollen med att visa Sverige-Belgien. För att se matchen här tar du dig till Dragarbrunnsgatan 25.

Kappa Bar tar du dig till om du gillar spel i alla dess former. Fotboll inte minst! Finns att hitta vid Svartbäcksgatan 29.

Bryggeriet Ångkvarn är Uppsalas första bryggeripub, beläget vid Östra Ågatan 59. 

Stockholms Nation är en självklar plats för alla sommarlediga studenter. Vill du se kvartsfinalen i fotbolls-EM på den populära nationen tar du dig till Drottninggatan 11.

/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Duplantis OS-plan – avstår klassisk tävling

Regn och gräsbrand störde F1-kvalet

1 timme sedan
Tidigt i kvalet inför formel 1-sprinten i Shanghai blev det rödflagg för en gräsbrand bredvid banan, som dock släcktes snabbt.

Nagelsmann stannar: tysk förbundskapten över 2026

1 timme sedan
Julian Nagelsmann kommer att leda Tyskland under VM 2026 i USA, Kanada och Mexiko.

Ica-butikens kaxiga hån: ”Halstabletter bra mot skånska"

1 timme sedan
Ica Kvantum Skellefteå ritkar en rejäl känga mot alla skåningar och SAIK:s motståndare Rögle inför SM-finalen i hockey. – Ett säkert vårtecken, säger butikschefen Alexander Björck.

Trio diskas efter skandalen – lät kines vinna

1 timme sedan
Topptrion i Pekings halvmaraton diskas och fråntas sina medaljer, meddelar arrangören. Hemmalöparen He Jien vann – efter att ha vinkats fram av en trio konkurrenter på upploppet.

Tragedin i Riyad – succéhästen dog i stallet

3 timmar sedan
Amerikanskan Jill Humphrey, 42, firade en av sina största framgångar. Hon hyllade sin häst efter tredjeplatsen i världscupfinalens andra omgång i går kväll. Han gjorde allt för mig. Kort senare kollapsade Chromatic och dog.