Tiger är skadad igen. Arkivbild.
Tiger är skadad igen. Arkivbild. - Foto: TT

Tiger Woods skadad igen – missar tävling

Tiger Woods är skadad igen.Golfstjärnan missar helgens tävling – som han själv står värd för.


Tiger Woods har inte tävlat sedan British Open i juli.

Tanken var att han skulle göra comeback nu i december. Men nu har Woods åkt på en skada som stoppar honom från att delta i helgens tävling Hero World Challange – som han själv står värd för.

Anledningen är en skada på högerfoten.

"Jag har diskuterat skadan med mina läkare och kommit fram till att jag måste stå över tävlingen och istället fokusera på mina uppgifter som arrangör", skriver golfstjärnan på Twitter.

Några av världens bästa golfare gör upp om titeln i Bahamas. 2019 stod Henrik Stenson som vinnare men i år är han inte bjuden till följd av flytten till det hårt kritiserade saudiska LIV-touren.

Nu siktar den 46-årige Tiger Woods på två andra tävlingar i december – nämligen The Match och PNC Championship.

TT
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Barcelona straffas av Uefa efter rasism

Världstvåan till Båstad: "Får nypa sig i armen"

Australian Open-vinnaren Jannik Sinner kommer till Båstad i sommar. Den italienske världstvåan är klar för spel i den svenska ATP-turneringen, skriver arrangören i ett pressmeddelande.

Slog världstrean: "En av mina största segrar"

1 timme sedan
På onsdagen nådde bordtennisstjärnan Anton Källberg sin högsta placering hittills på världsrankningen: 13:e plats. Dagen därpå slog svensken världstrean Liang Jingkun från Kina i åttondelsfinalen i prestigefyllda ITTF World Cup i Macao.

Palestina vill att Fifa straffar Israel

2 timmar sedan
Palestinas fotbollsförbund anser att Israel diskriminerar palestinier och ber därför Internationella fotbollsförbundet (Fifa) att stänga av eller slänga ut Israels fotbollsförbund.

Sista matchen spelad – nu kan NHL-laget byta stad

2 timmar sedan
NHL-laget Arizona Coyotes kan flyttas – till Salt Lake City. Säsongens sista match i Mullett Arena blev därför en känslosam historia. Det var många känslor och det var mycket sorg, säger Coyotes tränare André Tourigny.

Ronaldo vann lönetvisten – får 114 miljoner

idag 11:44
Fotbollsstjärnan Cristiano Ronaldo vann lönetvisten med Juventus som nu måste betala honom motsvarande 114 miljoner kronor.