När tidigare fotbollsspelaren Brian Laudrup lottade fram Schweiz började sexljuden.
När tidigare fotbollsspelaren Brian Laudrup lottade fram Schweiz började sexljuden. - Foto: Martin Meissner/AP/TT

Sexljud störde lottning till fotbolls-EM

Mitt under Uefas lottning till fotbolls-EM i Tyskland nästa sommar började sexljud höras ut i sändningen. Jag antar att det är något slags skämt, säger Englands förbundskapten Gareth Southgate.


När det var dags för sista laget i grupp A att lottas ut (Schweiz) hördes plötsligt stön och samlagsljud i Hamburgs konserthus Elbphilharmonie där dragningen hölls.

— Det är något ljud här (..) som nu har slutat, sade Giorgio Marchetti, vice generalsekreterare och tävlingschef för det europeiska fotbollsförbundet Uefa som var en av dem som höll i lottningen, skriver Independent.

Ljuden fortsatte dock från och till under dragningen.

— Jag hörde någonting och lade ihop två och två, jag antog att det var något slags skämt som pågick men jag kunde inte riktigt förstå vad det var, säger engelska förbundskaptenen Gareth Southgate.

Socialamedieprofilen Daniel Jarvis, känd som "Jarvo69" har i ett klipp på Youtube tagit på sig skämtet och lagt upp en video där han påstår sig visa hur han stör sändningen.

— Vi har gjort det, vi tog oss in. Sexljud under Euro 2024 dragningen, säger han i livesändningen.

Jarvis har tagit på sig ett liknande skämt under FA-cupen som sändes i BBC i januari i år.

Lottningen slutfördes som vanligt.

TT
/
/
/
/
Senaste nytt

Polisutredning mot MFF-stjärnan läggs ner

Blackstenius: "Fått kämpa med självförtroendet"

1 timme sedan
Stina Blackstenius har numera stenhård konkurrens om speltiden i Arsenal. Anledningen stavas Alessia Russo. Jag har väl ibland fått kämpa med självförtroendet, säger Blackstenius till podcasten Fotbollsmorgon.

Så mycket pengar tjänade Andreas Kramer på silverskrällen i VM

1 timme sedan
Andreas Kramer tog oväntat silver på 800 meter på inomhus-VM. Det gav den 26-årige svensken ett rejält tillskott i kassan.

Förre NHL-stjärnan får ny roll i Tre Kronor

2 timmar sedan
Förre NHL-stjärnan och VM-guldmedaljören Patric Hörnqvist, 36, blir ny assisterande general manager i Tre Kronor.

Ny rapport: 100 poliser drabbade av huliganvåld

3 timmar sedan
Antalet allvarliga incidenter och våldet på fotbollsmatcher i landets högsta herrserier ökade förra säsongen jämfört 2022, uppger polisen. Polisen tvingades sätta in åtgärder för att återställa ordningen på 24 matcher sedan arrangören förlorat kontrollen över evenemanget.

Gustavsson om rasismanklagelserna: "Förvånad"

3 timmar sedan
Australiens svenske förbundskapten Tony Gustavsson säger att det är för tidigt att ge besked om lagkapten Sam Kerr får spela i OS efter anklagelser om rasistiska trakasserier.