Uträknad nykomling chockade Täby

Småländska nykomlingen Mullsjö chockade Täby i superligan i innebandy. Mullsjö kvitterade till 3-3 med 34 sekunder kvar av matchen och fick med sig en poäng från premiären. Samtidigt vann Balrog med 5-1 mot Jönköping. (TT)


Få lag har varit så uträknat i superligan i innebandy som småländska Mullsjö. På onsdagskvällen chockade nykomlingen Täby, som var i semifinal förra säsongen och i final året innan, genom att nå 3-3 (0-2, 2-1, 1-0, 0-0) i Jönköpings idrottshus. Bedriften blir ännu större av att Mullsjö låg under med 0-3 halvvägs in i matchen.

Sedan vaknade Mullsjö tack vare Fredrik Holtz som sköt två mål innan han med 34 sekunder kvar assisterande Mathias Forsberg till kvitteringen.

I onsdagskvällens andra match i superligan vann Balrog med 5-1 hemma mot Jönköping. För Jönköpings del var det den första premiärförlusten på 14 år.

Skrivet av:

Senaste nytt

Därför stoppas Mästarnas mästare 2024 i helgen

Dagens skidskytte inställt med kort varsel

2 timmar sedan
Världscupen i skidskytte skulle återupptas i Holmenkollen i dag – men dåligt väder ställer till det.

Ribom sjuk – står över helgens tävlingar

2 timmar sedan
Emma Ribom missar helgens världscuptävlingar i längdskidor i finländska Lahtis. 26-åringen har blivit sjuk. I hennes frånvaro får Frida Karlsson chansen i fredagens sprintstafett.

Klubben hemlighöll Olssons sjukdom: "Tufft"

2 timmar sedan
Landslagsmittfältaren Kristoffer Olsson är allvarligt sjuk och vårdas i respirator på Århus sjukhus. För FC Midtjylland var matchen i söndags tung – när ingen kunde prata om situationen. Vi hade gått med på att hålla det hemligt med Kristoffers familj, säger klubbens vd Claus Steinlein till Tipsbladet.

Pogba fälls för dopning – stängs av i fyra år

2 timmar sedan
Fotbollsstjärnan Paul Pogba stängs av i fyra år för dopning, bekräftar en talesperson för fransmannens italienska klubb Juventus. Avstängningen gäller all fotboll. "Jag är ledsen och förkrossad", skriver 30-åringen på Instagram.

Man trakasserade 8-åring med Viníciuströja

2 timmar sedan
En spansk man har gripits misstänkt för rasistiska glåpord och dödshot mot en 8-årig flicka med Vinícius Júnior-tröja. Enligt polisen ska flickan ha fått "grova ångestattacker" av händelsen.