Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Uträknad nykomling chockade Täby

Sport | 17/09/2008 06:47

Småländska nykomlingen Mullsjö chockade Täby i superligan i innebandy. Mullsjö kvitterade till 3-3 med 34 sekunder kvar av matchen och fick med sig en poäng från premiären. Samtidigt vann Balrog med 5-1 mot Jönköping. (TT)

Få lag har varit så uträknat i superligan i innebandy som småländska Mullsjö. På onsdagskvällen chockade nykomlingen Täby, som var i semifinal förra säsongen och i final året innan, genom att nå 3-3 (0-2, 2-1, 1-0, 0-0) i Jönköpings idrottshus. Bedriften blir ännu större av att Mullsjö låg under med 0-3 halvvägs in i matchen.

Sedan vaknade Mullsjö tack vare Fredrik Holtz som sköt två mål innan han med 34 sekunder kvar assisterande Mathias Forsberg till kvitteringen.

I onsdagskvällens andra match i superligan vann Balrog med 5-1 hemma mot Jönköping. För Jönköpings del var det den första premiärförlusten på 14 år.

Skrivet av: