Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Carwin mot Velasquez på UFC 104

- 02/07/2009, 10:00 -

Båda obesegrade – vinnaren får chans på titeln

Flera källor bekräftar nu att det blir ett tungviktsmöte mellan Shane Carwin (11-0) och Cain Velasquez (6-0) på UFC 104 i oktober.

MMAMadness.com var först ut med nyheten, som sedan bekräftats från en rada andra sajter. Carwin har också skrivit på sin twittersida att han ska fightas i oktober.

"Looks like I'll be fighting October 24 in LA. Good to know"

Brottningsesset Cain Velasquez kommer senast från en vinst mot den franske kickboxaren Cheick Kongo på UFC 99. En match han kunde vinna tack vare sin fenomenala brottning och uthållighet.

Shane Carwin tog sin senaste seger på UFC 96 mot Gabriel Gonzaga efter att ha sänkt brassen med en rak höger i mitten av den första ronden.

Vinnaren mellan Carwin och Velasquez kan mycket väl bli den som får möta vinnaren i tungviktens titelmatch mellan Frank Mir och Brock Lesnar som går på UFC 100 i juli.

Huvudmatch på UFC 104 är en titelmatch i lätt tungvikt mellan brassarna Lyoto Machida och Mauricio “Shogun” Rua. Galan går i Los Angeles, Staples Center, den 24 oktober.

Skrivet av:

Nästa artikel
Fedor nästa