Fredag 18 Jun
Stockholm

Couture stannar i UFC

Hall of fame-legenden Randy Couture har bestämt sig för att fortsätta slåss i UFC.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Matchen mot Antonio "Minotauro" Nogueria slutade inte som Randy "The Natural" Couture hade tänkt. Men tack vare stort fighter-hjärta gav han oss en fantastisk match. Och det här var inte slutet för den populäre Captain America.

Bara timmar före matchen mot "Big Nog" skrev Couture på ett kontrakt för fler matcher i UFC. Avtalet löper över 28 månader och gäller för sex matcher.

- Möjligheten att få stanna kvar inom organisationen är min motivation. Som det ser ut nu är det UFC som gäller och jag har för avsikt att sluta min karriär här, säger Randy Couture, till Sherdog.

The Natural är redan i dag 46 år och kommer därmed hinna närma sig 50-strecket innan han uppfyllt sin del av kontraktet.

- Jag vill gå intressanta matcher. Det finna väldigt många duktiga killar i både lätt tungvikt och tungvikt som skulle ge mig en utmaning. Jag kommer ta en match i taget, precis som jag gjorde för tolv år sedan när jag först började. Sen får vi se hur det går, säger han.

Han började sin karriär inom organisationen redan 1997, på galan UFC 13. Då var det turneringsformatet som gällde. Randy vann tre matcher under samma kväll och fick överta tungviktsbältet.

Några av hans mest minnesvärda vinster har han mot Maurice Smith, Kevin Randleman, Tito Ortiz, Chuck Liddell, Vitor Belfort och Tim Sylvia.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela