Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Lindstedt till attack mot "Pim-Pim"

Sport | 07/09/2009 19:51

Hånet: "Är det någon som har en napp?"

Tennisbråket mellan Joachim ”Pim-Pim” Johansson och de svenska Davis Cup-kaptenerna Mats Wilander och Joakim Nyström har hettats upp ytterligare.

Det är dubbelspelaren Robert Lindstedt som anser att bägaren har runnit över.

I sin blogg sågar han "Pim-Pim" för attacken mot Wilander och Nyström:

”Är det någon som har en napp? Eller snuttefilt? Jag vet någon som behöver det.” skriver Lindstedt om ”Pim-Pim”.

”Det finns spelare med hjärta och sen finns det spelare utan. Vi som är med i landslaget nu skulle alla spela med brutna ben om vi fortfarande trodde att vi kunde bidra med något. Vi slåss för varandra, vårt land och våra kaptener! Visst har du rätt till att tacka nej till landslagsspel NÅGON gång, men då ska du fan i mig ha en ordentlig anledning! Annars SKA du få skit och kritik!", fortsätter Lindstedt i bloggen.

För Mats Wilander och Joakim Nyström kommer bråket minst sagt olägligt då man är i full gång med förberedelserna inför DC-mötet med Rumänien 18-20 september. Davis Cup-ledningen och Tennisförbundet väntas ta ställning till tjafset, men det är ännu oklart hur.

”När det gås ut och kritiseras i media om våra kaptener och att det inte ska spelas igen, så ser jag det som ett slag i ansiktet på alla som har med Davis Cup laget att göra. Spelare inkluderade. Jag tar det till och med personligt. Det är ett svek, vem det än är som gör det. Jag och Robin har ont fan i mig överallt och jämför smärtorna varje dag, men tanken har inte ens slagit mig på att inte vara med.” skriver Lindstedt innan han avslutar med:

”Jag gillar inte den personen jag är när jag skriver detta för det kommer ställa till med problem, men jag är för upprörd. Bägaren har runnit över."

 

 

 

 

Skrivet av: