Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Filho är en åsna på steroider"

Sport | 08/09/2009 14:24

Gegard Mousasi trött på Paulo Filhos trash talk.

Gegard Mousasi, nybliven lätt tungviktsmästare i Strikeforce, och av många ansedd som en av världens just nu bästa MMA-fighters, är i vanliga fall en lugn man.

24-åringen med tretton raka segrar under bältet brukar inte heller snacka skit om sina motståndare, utan låter sin färdigheter tala för sig själv.

Men nu hugger MMA-världens nyaste sensation tillbaka.

Måltavlan: den brasilianske BJJ-specialisten, Paulo Filho.

Filho har tidigare sagt att han gärna möter Mousasi i lätt tungvikt och att skulle strypa eller låsa ut Mousasi så fort fighten gick ner på marken.

Ett uttalande som Mousasi inte gillade.

– Filho gör inte lika bra ifrån sig i USA som i Japan. Enligt mig är han en liten åsna som går på steroider och tror att han är en travhäst. Han fick stryk i USA och nu är han tillbaka i Japan och känner sig som ett barn i en godisbutik. Där kan han använda alla steroider han vill och jag tror dom har påverkat hans huvud, säger Mousasi i en videointervju med Fighters.com.

– Jag tror verkligen att han tar steroider. Han drog sig ur flera gånger mot Chael Sonnen och skyllde på att han var galen. Kanske är han galen. Jag tror han mådde dåligt mentalt eftersom han inte kunde använda sina “magiska grejer”.

I intervjun säger också Mousasi att han gärna fightas mot Filho när och var som helst. Så länge hans motståndare genomgår ett dopingtest.

Se hela intervjun med Gegard Mousasi här.

Gegard Mousasi highlight.

Skrivet av: