"Filho är en åsna på steroider"

Gegard Mousasi trött på Paulo Filhos trash talk.


Gegard Mousasi, nybliven lätt tungviktsmästare i Strikeforce, och av många ansedd som en av världens just nu bästa MMA-fighters, är i vanliga fall en lugn man.

24-åringen med tretton raka segrar under bältet brukar inte heller snacka skit om sina motståndare, utan låter sin färdigheter tala för sig själv.

Men nu hugger MMA-världens nyaste sensation tillbaka.

Måltavlan: den brasilianske BJJ-specialisten, Paulo Filho.

Filho har tidigare sagt att han gärna möter Mousasi i lätt tungvikt och att skulle strypa eller låsa ut Mousasi så fort fighten gick ner på marken.

Ett uttalande som Mousasi inte gillade.

– Filho gör inte lika bra ifrån sig i USA som i Japan. Enligt mig är han en liten åsna som går på steroider och tror att han är en travhäst. Han fick stryk i USA och nu är han tillbaka i Japan och känner sig som ett barn i en godisbutik. Där kan han använda alla steroider han vill och jag tror dom har påverkat hans huvud, säger Mousasi i en videointervju med Fighters.com.

– Jag tror verkligen att han tar steroider. Han drog sig ur flera gånger mot Chael Sonnen och skyllde på att han var galen. Kanske är han galen. Jag tror han mådde dåligt mentalt eftersom han inte kunde använda sina “magiska grejer”.

I intervjun säger också Mousasi att han gärna fightas mot Filho när och var som helst. Så länge hans motståndare genomgår ett dopingtest.

Se hela intervjun med Gegard Mousasi här.

Gegard Mousasi highlight.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Nästa artikel
Den nye mästaren
Senaste nytt

Beskedet: Förra världsettan avslutar karriären

Guldyra för Örebros volleybolldamer

Guldtorkan är över för volleybolldamerna i Örebro Volley. Laget vann den tredje SM-finalen mot det regerande mästarlaget Engelholm med 3–1 i set och tog därmed hem SM-guldet via 3–0 i matcher.

Spräckte Rögles svit: "Skönt att vinna första"

Skellefteå vann den första ronden i SM-finalen i ishockey med 1–0 över Rögle. Forwarden Linus Lindström blev matchhjälte med ett mål fyra minuter från slutet. Finns ingen bättre känsla, skönt att se den gå in. Alltid skönt att vinna första, nu ska vi gå vidare, sade segerskytten till TV4 Play.

Drömmål gav Vittsjö första segern

Ett drömmål på frispark gav Vittsjö första segern i damallsvenskan. Heidi Kollanen knorrade in en frispark i 2–0-segern över nykomlingen AIK.

Säsongens första Värnamo-vinst – Zeljkovic hjälte

Värnamo tog säsongens första seger i allsvenskan. Det kan laget tacka Ajdin Zeljkovic för.

Felfritt igen av von Eckermann – svensk ledning

1 timme sedan
Henrik von Eckermann behåller ledningen i världscupfinalen i Riyad inför den sista omgången.