Serena skämde ut sig - skrek "I will kill you"

"Jag förstår inte hur hon kunde känna sig hotad."


Den yngsta av systrarna Williams, Serena, skämde ut sig rejält när hon i natt blev utslagen ur US Open.

I semifinalen mot Kim Clijsters gick det inte riktigt som det brukar göra för Serena Williams och när hon insåg att hon var chanslös var det dags för cirkus Serena.

Williams låg under med 4-5 i avgörande set och hade egen serve. Vid ställningen 15-30 till Clijsters sköt hon bort sin förstaserve och den andra dömdes bort för fotfel. Det var då Serena tappade fattningen och skrek "I will kill you" till linjedomaren.

– Om jag kunde skulle jag ta den här bollen, slå ner den i halsen på dig och döda dig!

Serena förklarade situationen så här:

– Jag har aldrig i år gjort fotfel och så plötsligt sker det i turneringen. Jag säger inte att det inte är fotfel men så är det. Jag trodde inte att jag skulle få ett straff. Det var en tuff dag och jag spelade inte min bästa tennis, sa hon efteråt på presskonferensen.

Hennes utbrott ledde i sin tur till att överdomaren gav Serena hennes andra varning och därmed var matchen förlorad då en andra varning betyder tappad poäng.

Efteråt försökte hon vifta bort situationen.

– Jag har alltid varit en intensiv spelare och min idol var John McEnroe. Jag ger 200 procent oavsett om jag spelar tennis eller något annat. Jag har aldrig i mitt liv varit inblandad i ett slagsmål så jag förstår inte att hon kunde kände sig hotad, sa Williams.

Clijsters får nu möta det unga danska stjärnskottet Caroline Wozniacki i finalen. Wozniacki tog sig vidare från semifinalen efter en enkel seger mot Yanina Wickmayer.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Stjärnas skademardröm – missar OS

Talangens märkliga skada: "Fötterna domnar bort"

1 timme sedan
Anna Sandbergs kometkarriär började plötsligt hacka i fjol. En märklig skada i båda benen blev till slut ohållbar för Häckenbacken. Det har gått så långt att mina fötter domnar bort under matcher, säger 20-åringen, som efter operation nu är redo för helgens damallsvenska premiär.

Mardrömsmorgon och vattenbesök för Åberg

2 timmar sedan
Ludvig Åberg fick en mardrömsstart på andra dagen i US Masters. Ett besök i vattnet på 15:e hålet bidrog till att svensken slutade första rundan på 73 slag, ett över par.

Leksand tappar trio – talangen lämnar

3 timmar sedan
Leksand fortsätter att tappa spelare efter kvartsfinaluttåget mot Frölunda i SM-slutspelet.

Därför flyttar inte Patrick Ekwall och flickvännen Camilla ihop

idag 14:56
Patrick Ekwall är en av Sveriges allra kändaste sportjournalister. Men hur bra koll har du på hans liv i övrigt? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Ekwall.

Samuelsson om domen: "Fantastiskt bra"

idag 14:52
Anders Besseberg, tidigare ordförande för internationella skidskytteförbundet, dömdes till tre år och en månads fängelse för grov korruption. Domen glädjer svenska skidskyttestjärnan Sebastian Samuelsson.