Lewis mot Schumi?

Världsmästaren Lewis Hamilton är erbjuden att tävla mot Michael Schumacher.


Formel 1:s nye världsmästare Lewis Hamilton har blivit erbjuden att tävla mot självaste Michael Schumacher. Britten har fått en inbjudan av Race of Champions president Fredrik Johnsson.

- Lewis har sagt att han vill göra det, lät Fredrik Johnsson hälsa på en presskonferens på fredagen.

Race of Champions avgörs på Wembley nästa månad, men det hänger inte bara på McLaren-föraren om han kommer eller inte, skriver Reuters.

- Frågan är om stallet tillåter det och om det är möjligt med tanke på hans fullspäckade schema för tillfället.

Lewis, 23, blev den yngste världsmästaren i Formel 1 någonsin förra helgen, i Brasiliens Grand Prix. Han har tidigare sagt att han önskat att han fått köra mot den tidigare världsmästaren Michael Schumacher.

Sköna bilder på Lewis Hamilton:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Norske NHL-stjärnan vill spela VM

Friidrotten sågas för OS-prispengar

2 timmar sedan
Friidrottens beslut att betala ut prispengar i OS sågas av de andra förbunden. "Man kan inte och borde inte sätta en prislapp på ett olympiskt guld", säger de sommarolympiska idrottsförbundens organisation i ett uttalande.

Stjärnan riskerar att missa FA-cupsemifinalen

3 timmar sedan
Erling Braut Haaland dras med skadebekymmer och riskerar att missa Manchester Citys FA-cupsemifinal på Wembley på lördagen.

Guide: Allt du behöver veta inför SM-finalerna

idag 15:02
Skellefteå gör sin tionde SM-final i historien – Rögle har tio raka segrar i det här SM-slutspelet. Hamnar SM-guldet i norr eller söder? Här är förutsättningarna inför finalserien som startar på lördagen.

Så mycket kostar det att se allsvensk fotboll

idag 14:54
Discovery+ och Eurosport förs samman med HBO Max och bildar den nya strömningstjänsten Max. Den som vill se allsvensk fotboll och allt från OS i sommar behöver köpa abonnemang. Det billigaste alternativet kostar 349 kronor i månaden.

Allt om Alexander Isak: Familj, klubbar, lön och mål

idag 14:32
Alexander slog igenom med dunder och brak i allsvenska AIK. Sedan dess har han representerat flera europeiska klubbar. Nyheter24 har tagit en närmare titt på vad svenskarna googlar mest om fotbollsstjärnan.