Tackar nej till sex - i sina drömmar

- 21/10/2009, 15:47 -

David Hayes förbereder sig inför fajten mot jätten Valuev.

Den 7 november går engelsmannen David Haye sin tuffaste fight i karriären. "The Haymaker" ställs mot den ryske jätten Nikolai Valuev.

Att boxare avstår sex innan match är ingen nyhet. Men David Haye har tagit det till en ny nivå.

– Det finns bra forskning bakom avhållsamhet inom boxning. Jag kan förstå att i en sport som kricket kan ett långsamt testosteronutsläpp hjälpa ditt spel eftersom det bara handlar om snabba utbrott av aggression, säger Hayes till Guardian.

– Men boxning är en testosteronexplosion. Det är intensivt och du behöver allt du har. Om man skulle släppa ut alla de där mineralerna och zinc, alla bra grejer, så kommer det inte att hjälpa din fajt.

– Det är din "chi". Om du blir av med det kan du känna hur själen lämnar dig. Tänk dig själv, så fort du får utlösning är din instinkt att sova. Du vill ha en macka och en lur. Så vill du inte känna dig i ringen.

Hayes håller sig borta från sex i sex veckor innan fajten. Det har gått så långt att han till och med nobbar tjejer i sina drömmar.

– Till och med när jag ska ha sex med vackra tjejer i mina drömmar säger jag "ledsen gullet men jag ska slåss om några veckor." Det är kontroll. När man nobbar en het tjej i sitt undermedvetna.

Skrivet av: