David Häggström

Intervju med David Häggström efter matchen på Battle of Botnia


Renyi-fighters Thomas Bäck och Tor Troeng hyllar klubbkamraten David Häggström både före och efter proffsdebuten mot Samuel Alm vid Battle of Botnia II och de beskriver honom som en mycket lovande ung fighter. Häggström innehar svart bälte i den stilen Kyokushinkai karate men har även kompletterat sin träning med boxning, brottning och brasiliansk jujitsu.

Bäck menar att Häggström är en stor tillgång på klubben och att han är en bidragande faktor till Bäcks framgång i att finna ett lugn avseende de stående aspekterna av MMA.

 - Jag känner ingen press men det är kul att vara uppskattad. Jag trivs på Renyi, får bra stöd på träningarna och jag får bra sparring med fighters i min viktklass. På klubben finns det ingen prestige och vi stöttar varandra. Jag är skadefri och jag ser fram emot min nästa match.

Battle of Botnia II - Häggström vs Alm

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Svennis" rörd av hyllningarna på Gamla Ullevi

Fördel Chelsea – vann svenskmötet i Barcelona

Det är fördel Chelsea i Champions League-semifinalen mot Barcelona. Johanna Rytting Kaneryds lag vann överraskande på bortaplan över Fridolina Rolfös klubb i den första matchen med 1–0.

Armand Duplantis sätter nytt världsrekord

2 timmar sedan
Stavhopparen Armand Duplantis sätter nytt världsrekord med 6,24 på Diamond League-premiären i Xiamen, Kina.

Hedman: "Tillbaka på nivån där jag hör hemma"

idag 12:04
Efter tre raka finaler åkte Victor Hedmans Tampa Bay ut direkt i Stanley Cup-slutspelet förra året. Om det var slutet på en era? Absolut inte. Förhoppningsvis var det min sista långa sommar i min karriär, säger NHL-stjärnan inför årets drama.

Testades positivt för dopning – tävlade i OS ändå

idag 11:22
23 kinesiska simmare testades positivt för dopning – men fick ändå fortsätta tävla. 13 av dessa deltog senare vid OS i Tokyo 2021 och vann bland annat tre guldmedaljer. Det avslöjar Daily Telegraph, New York Times och ARD under lördagen.

Verstappen vinner F1-sprinten i Shanghai

idag 06:02
Verstappen tog hem segern före Mercedesföraren Lewis Hamilton och stallkollegan från Red Bull, Sergio Perez. Han utökar därmed sin ledning i F1-kampen totalt.