- Foto: Hermann J. Knippertz/Scanpix

Koscheck borta från UFC 109

Amerikanen får lämna återbud och träningskompisen Mike Swick ersätter.


Josh Koscheck har skadat sig skriver MMAfighting och han kan inte möta Paulo Thiago UFC 109. Mike Swick blir istället ny motståndare för Thiago.

Matchen skulle ha blivit Koschecks chans på revanch för den oväntade förlusten mot Thiago på UFC 95 men nu får han vänta.

Värt att notera är att matchen blir den tredje för Thiago mot någon från American Kickboxing Academy då han även mött John Fitch. Där förlorade brassen, men i sin senaste match slog han nykomlingen Jacob Volkmann.

Senast mötte Swick britten Dan Hardy på UFC 105 och förlorade på domslut, det var hans första förlust som welterviktare.

UFC 109 går den 6 februari och har fått namnet ”Relentless”, i huvudmatchen möts veteranerna Randy Couture och Mark Coleman. Alla klara matcher ser ni nedan.

Mark Coleman vs Randy Couture
Mike Swick vs Paulo Thiago
Nate Marquardt vs Chael Sonnen
Frank Trigg vs Matt Serra
Demian Maia vs Dan Miller

Mac Danzig vs Justin Buchholz
Ronnys Torres vs Melvin Guillard
Brian Stann vs Phil Davis
Tim Hague vs Chris Tuchsherer
Rob Emerson vs Phillipe Nover
Rolles Gracie vs Mostapha Al Turk

/
/
UFC
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

2 timmar sedan

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

3 timmar sedan
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

3 timmar sedan
Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

igår 21:16
Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.

Rolfö petade Barcelona till semifinal

igår 20:40
Fridolina Rolfö gjorde ett av fotbollskarriärens enklaste mål. Det räckte för att skicka Barcelona till Champions League-semifinal efter en ny seger mot ett tappert kämpande Brann, 3–1 i matchen och 5–2 sammanlagt.

Svenskens galna dag – från birdiefest till haveri

igår 17:40
Påsken brukar symbolisera kasten mellan förtvivlan och hopp. Sebastian Söderbergs golfrunda på skärtorsdagen var vältajmad – och en av de galnare på Europatouren.