Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tyskland väntar för Sverige

Sport | 05/12/2008 22:34

Tyskland, Kroatien och hemmanationen Makedonien. Så ser det troliga motståndet ut för Sverige under mellanronden i handbolls-EM.

Tyskland, Kroatien och hemmanationen Makedonien.

Så ser det troliga motståndet ut för Sverige under mellanronden i handbolls-EM.

Dessa tre lag toppar grupp D när en match återstår att spela och en hel del talar för att det blir Tyskland som svenskorna får möta på måndag i Skopje. Tyskorna leder gruppen och inleder mot tvåan i C-gruppen som blir Sverige - om nu inte svenskorna besegrar Ryssland i lördagens match.

Storfavoriten Norge kom tillbaka starkt efter sin tveksamma EM-inledning. Mot Ukraina var det ren utklassning när norskorna vann med 33-20. Med bara Portugal kvar att möta ser Norge därför nu ut som en trolig segrare i grupp B.

I A-gruppen imponerar Rumänien. Efter klara segrar mot både Ungern och Frankrike toppar laget gruppen en poäng före Danmark som på fredagskvällen efter en dramatisk match spelade oavgjort 26-26 mot Ungern. (TT)

Skrivet av: