1 av 5
2 av 5
- Foto: Chris O'Meara/AP/SCANPIX
3 av 5
- Foto: Scanpix
4 av 5
- Foto: Scanpix
5 av 5
- Foto: Scanpix

Alla vill inte paras med Tiger

Steve Stricker är rankad tvåa i världen, det gör att han kan få gå med Tiger Woods på torsdag. Han tvekar, men är beredd att ställa upp för att hjälpa sin vän. Stewart Cink går dock gärna med den skandalomsusade världsstjärnan.


Som rankad tvåa i världen kan Steve Stricker få komma att paras ihop med Tiger Woods i första trebollen på torsdag. Det skulle förstås vara speciellt men Stricker, god vän med Tiger, tvekar.

- Jag vill egentligen inte vara en del av den gruppen. När det gäller mitt eget spel vet jag inte om det vore det bästa för mog. Men om det skulle hjälpa honom så skulle jag gärna ställa upp, säger Stricker enligt ESPN.

Det handlar om US Masters. Där låter man ofta amatörer spela med tidigare vinnare men om man får tro sportsajten ESPN bedöms det som oschysst i detta unika fall.

En annan som Tiger spelat med under senare år är Stewart Cink. Han säger sig vara beredd att spela ihop med världsstjärnan och säger sig klara av mediabevakningen.

- Det skulle vara okej för mig, jag har känt honom länge. Man måste komma ihåg att spela Masters med Tiger Woods är alltid lite annorlunda än att spela någon annanstans eftersom det alltid är många fler som vill se honom spela, än någon annan. Så det är alltid lite annorlunda, menar Cink.

- I år tror jag inte att det blir så värst mycket annorlunda sett till tidigare år just eftersom det alltid är lite speciellt. Det kommer att vara ännu mer bevakning och så, men jag skulle klara det.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!