Dagens speltips 6/1 2009: Hammarby

Välkommen!


Spelflytet håller i sig.

Djurgården fixade en rivstart för spelfonden på Spelombudsmannen.com. Oddset 3,65 fick en hög insats och segern var solklar. Färjestad gjorde dessutom sitt mot Brynäs och dubbeln med Blackburn och Leksand satt också fint.

Tyvärr föll Sverige i JVM-finalen mot Kanada. Övertändning på vissa spelare och underläge nästan från första sekund. Och trots tveksamma domare hade Sverige fler tillfällen att spela power-play än värdnationen, men där fick i mitt tycke samma spelare för många chanser trots att de knappt fick till ett vettigt avslut. Sverige var helt enkelt inte lika vassa och konstruktiva i offensiv zon som Kanada.

Bandyn dominerar Trettondagens utbud. Jag chansar på att Hammarby bryter Sirius svit utan förlust. Edsbyn tar gruvlig revansch på Bollnäs efter poängtappet borta. Ger också unga Sandviken förtroendet mot Broberg borta.

Tottenham får se upp med Burnley i dagens semifinal i Ligacupen. Jag väljer att avstå spel men anser att hemmaoddset är väl lågt för att riskera pengar. Kryssoddset kittlar mer om man ska röra matchen.

Missa inte att bli medlem i vårt spelforum på www.spelombudsmannen.com där det bollas många spelvärda idéer dagligen. Signaturen The Coach undervisar och informerar om US Sports och hans speltankar kan nu läsas under egen rubrik i Coach Corner på forumet.

Vi har passerat 13.100 medlemmar och spelombudsmannen.com firar 8-årsjubileum i februari 2009! STORT tack till alla läsare och forummedlemmar för flera givande år och vi ska tillsammans se till att bli ännu bättre.

Jörgen Jonsson, spelskribent 96-07 i Sportbladet! Spelombudsmannen ”the gamblers best friend“.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ännu en missad chans: "Känns tomt"

2 timmar sedan

Rödin: "En jäkla revansch"

2 timmar sedan
Kritiserade som ett gäng förlorare förra året. Nu är Brynäs ett vinnarlag igen – tillbaka till SHL. Det är en jäkla revansch, men vi har trott på det hela tiden, säger Brynässtjärnan Anton Rödin.

Arsenals uppvisning – 5–0 i derbyt mot Chelsea

3 timmar sedan
Snabb studs upp ur svackan – och fortsatt en utmanare i kampen om Premier League-titeln. Arsenal krossade Chelsea i Londonderbyt med 5–0.

Brynäs lycka – det händer nu

3 timmar sedan
Brynäs sejour i hockeyallsvenskan blev bara ettårig. De 13-faldiga svenska mästarna pallade pressen och var i slutändan överlägsna i kvalet. Här är fyra punkter kring Brynäs styrka i allsvenskan och utmaningarna i SHL:

Brynäs glädjekväll – tillbaka i SHL

igår 21:50
Efter exakt 13 månader är Brynäs tillbaka i SHL. Doldisen Oliver Tärnström, 21, sköt två mål när Brynäs besegrade Djurgården på bortaplan med 3–1. Och den klassiska klubben från Gävle är tillbaka efter 4–0 i matcher i finalserien.

Lamt Tre Kronor förlorade mot Finland

igår 20:36
Tre Kronor var alldeles för tamt i första perioden och Finland kunde därmed göra två matchavgörande mål i det tredje mötet av fyra. Vi kommer inte in i närkampsspelet och var långsamma, säger förbundskaptenen Sam Hallam.