Fredag 24 Sep
Stockholm

Hatmöte i NFL:s semifinal

Pittsburgh Steelers ställs mot ärkerivalerna Baltimore Ravens.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

En av årets favoriter till Super Bowl var fjolårsmästarna New York Giants. Klassikerlaget gick fram som en ångvält under seriespelet, men i går tog det stopp. Philadelphia Eagles kom till Giants Stadium och vann med 23-11. Därmed blir det Eagles som möter Arizona Cardinals i den ena av två semifinaler.

– Jag är mycket, mycket besviken. Jag är ledsen att säsongen har tagit slut. Det är olyckligt att vi inte tog tillvara på möjligheterna, säger Giants coach Tom Coughlin enligt ESPN.

En annan av NFL:s tungviktare som dock pallade för trycket i kvartsfinalen är Pittsburgh Steelers. Laget slog tillbaka San Diego Chargers med 35-24 på hemmaplan och ställs nu mot de riktiga ärkerivalerna Baltimore Ravens i semifinal. En match som kan komma att utvecklas till rena kriget. De tidigare två mötena under säsongen har präglats av stenhårt spel och åtskilliga skador.

– Vad annars kunde man vänta sig? Klart vi och Ravens skulle mötas. Det skulle vara stort om det var ett vanligt slagsmål. Nu handlar det om en plats i Super Bowl, säger Pittsburghs coach Mike Tomlin.

De båda semifinalerna spelas sent på söndagkväll svensk tid. På Nyheter24 får du alltid resultaten.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela