Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Dagens speltips: Roma och Troja

Sport | 14/01/2009 15:03

Välkommen!

Västerås SK gjorde sitt igår medan Doncaster och Norwich brände i FA-cupen.

Intressant onsdag där jag testar skrälloddset för Nacional i portugisiska cupen mot ett b-betonat Porto. Jag spelar i övrigt Roma i ligamötet mot Sampdoria. Matchen spelas i 84 minuter, den bröts i höstas. Juventus mönstrar ett rätt starkt lag i cupen och spelas mot Catania. Chelsea slår Southend i FA-cupen. Manchester United ger inte bort ligapoäng mot Wigan. Bordeaux vinner hemma i Franska ligacupen. AIK, Mora och Troja får en hockeytripel med måttlig insats.

Missa inte att bli medlem i vårt spelforum på www.spelombudsmannen.com där det bollas många spelvärda idéer dagligen. Signaturen The Coach undervisar och informerar om US Sports och hans speltankar kan nu läsas under egen rubrik i Coach Corner på forumet.

Vi har passerat 13.100 medlemmar och spelombudsmannen.com firar 8-årsjubileum i februari 2009! STORT tack till alla läsare och forummedlemmar för flera givande år och vi ska tillsammans se till att bli ännu bättre.

Jörgen Jonsson, spelskribent 96-07 i Sportbladet! Spelombudsmannen - ” the gamblers best friend “

Skrivet av: