Dagens speltips: Kroatien och Edsbyn

Frankrike och Kroatien givet finalpar i Handbolls-VM!


Modo höll men Rögle tappade 3-2 ledning igår. Örnsköldsvikslaget Modo som håller presskonferens med Peter Forsberg kl 15:00 fredag där han ska meddela hur hans hockeyframtid ser ut. Tipset blir att han testar sin fot i Modo Hockey denna vår och vilken förstärkning det skulle innebära för laget, inte minst mentalt, kan alla som följer elithockeyn förstå.

Dagens spel blir Edsbyn och Sandviken i bandyn. Frankrike och Kroatien bankas utan tvekan i en dubbel i semifinalerna i Handbolls-VM. AIK, Växjö och Huddinge (mot krislaget Malmö) får spel med måttlig insats i Hockeyallsvenskan.

Missa inte att bli medlem i vårt spelforum på www.spelombudsmannen.com där det bollas många spelvärda idéer dagligen. Signaturen The Coach undervisar och informerar om US Sports och hans speltankar kan nu läsas under egen rubrik i Coach Corner på forumet.

Vi har passerat 13.200 medlemmar och spelombudsmannen.com firar 8-årsjubileum i februari 2009! STORT tack till alla läsare och forummedlemmar för flera givande år och vi ska tillsammans se till att bli ännu bättre.

Jörgen Jonsson, spelskribent 96-07 i Sportbladet! Spelombudsmannen - ” the gamblers best friend “

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!