Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Motocross-stjärna i dödskrasch

Sport | 11/02/2009 09:17

Jeremy Lusk har omkommit.

Jeremy Lusk, en amerikansk motocross-stjärna, omkom av huvudskador han drog på sig när han under tisdagen deltog i en tävling. Lusk blev 24 år.

Enligt uppgifter från det sjukhus där Lusk vårdades till följd av skadorna hade han dragit på sig allvarliga hjärnskador och även möjliga ryggskador.

Det var när Lusk skulle försöka sig på en backflipp under en tävling i San Jose, Costa Rica, som han landade så illa att han drog på sig de dödliga skadorna.

Kondoleanserna strömmar in

Lusk hade ett framgångsrikt fjolår där han vann prestigefyllda X Games och tog hem medaljer i flera andra tävlingar, uppger Yahoo!

Nu strömmar kondoleanser från hela motocrossvärlden in till Lusks familj.

”Tyvärr så vakna jag av nyheten att Lusk hade dött under natten. Väldigt trist, och självklart jobbigast för hans fru Lauren och hans familj såklart. Vet inte vad man kan säga om det hela, väldigt trist”, skriver den svenska bloggaren Morgan Carlsson.

Se Jeremy Lusk försöka sig på samma trick som nu tagit hans liv:

Skrivet av: