Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Christian Olsson på väg tillbaka

Sport | 21/04/2009 13:48

Trestegsstjärnan med på landslagslägret i Portugal.

Christian Olsson är på väg mot en comeback. Han finns med i den landslagstrupp som åker på läger till Portugal den 25 april.

–Han åker med oss till Portugal och kommer att vara där i två veckor, säger förbundskaptenen Stefan Olsson till eurosport.se.

Christian Olsson har haft skadeproblem i många år och gjorde ett misslyckat försök till comeback på DN-galan förra året. Efter det trodde många att Olssons karriär var över. Men nu verkar alltså landslagsledningen och friidrottsförbundet tro på Olsson i framtida mästerskap.

– Christian är med i landslaget i allra högsta grad. De som är uttagna till lägret är aktuella för EM nästa år, säger Stefan Olsson.

Det är fortfarande inte klart när Christian Olsson kan vara tillbaka på tävlingsbanan. Men förbundskaptenen har haft regelbunden kontakt med Olssons tränare Yannick Tregaro och fått uppfattningen att Olssons träning går bra.

Christian Olsson meddelar, via sin agent, att han just nu varken vill kommentera sin hälsostatus eller sin landslagscomeback.

Skrivet av: