Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Sundsvalls coachmiss avgjorde

Sport | 21/04/2009 22:09

Solna tog revansch för brakförlusten senast. Vann säkert den tredje SM-finalen.

Sundsvalls coach Peter Öqvist lär inte glömma tisdagens SM-final mot Solna i första taget. Efter ett onödigt tjafs med domaren drabbades hans lag av en så kallad teknisk lagfoul och Solna kunde därefter ta kommandot.

– Jag lär väl sitta självmordsbenägen hela vägen hem till Sundsvall, sen får vi glömma det här till returen på fredag, säger Öqvist enligt Viasat Sport.

Ställningen i basketens SM-final för herrar är 2-1 till Solna efter 71-60 till hemmalaget i den tredje matchen i Solnahallen. Den enorma 40-poängsförlusten senast lyckades de skaka av sig och återigen har de regerande svenska mästarna greppet om SM-titeln.

Frågan är dock hur det hade gått om Peter Öqvist hållt sig lugn matchen igenom. Det var nämligen när matchen stod och vägde som mest som han spårade ur.

– Det är min torsk. Jag missbedömde domaren helt fel, jag såg inte den (tekniska foulen) komma. Men det är inget försvar, jag tar på mig den, säger Öqvist.

Skrivet av: