1 av 3
2 av 3
3 av 3

Här visar NiP:s skadade stjärna att siktet fortfarande sitter

NiP-spelaren Jacob "pyth" Mourujärvi har fått stå på sidlinjen under den senaste tiden på grund av skada. Men dra hs, det kan han fortfarande.


Det svenska storlaget NiP har fått klara sig utan sin spelare Jacob "pyth" Mourujärvi den senaste tiden. Han har varit tvungen att vila från spelande på grund av en skada, och NiP har fått spela med bland annat den gamla NiP-spelaren Maikel "Maikelele" Bill.

Men nu verkar pyth vara på väg tillbaka från sin skada, och under tiden passar han på att spela FaceIT med vänner, och det verkar inte vara några problem med hans sikte.

Under gårdagen bjöd han nämligen på en USP-S-ace från den högre skolan.

Kolla i spelaren ovanför.

I helgen var hans lagkamrater i Brasilien för att spela ESL Pro League-finalerna, och där bjöd hans lagkamrat Christopher "GeT_RiGhT" Alesund på turneringens frag.

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Ser du fram emot pyths återkomst i NiP?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Åberg fortsätter imponera – är med i toppen

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.

Norske NHL-stjärnan vill spela VM

1 timme sedan
Norske NHL-stjärnan Mats Zuccarello öppnar för att spela VM.

Friidrotten sågas för OS-prispengar

2 timmar sedan
Friidrottens beslut att betala ut prispengar i OS sågas av de andra förbunden. "Man kan inte och borde inte sätta en prislapp på ett olympiskt guld", säger de sommarolympiska idrottsförbundens organisation i ett uttalande.

Stjärnan riskerar att missa FA-cupsemifinalen

3 timmar sedan
Erling Braut Haaland dras med skadebekymmer och riskerar att missa Manchester Citys FA-cupsemifinal på Wembley på lördagen.