Snart kommer äntligen onlineläget till Red Dead Redemption 2

- 27/11/2018, 19:56

Rockstar Games hyllade spel Red Dead Redemption 2:s onlineläge kommer snart att bli tillgänglig för de som inhandlat spelet. Det här är datumen du bör hålla koll på.

Rockstar Games hyllade westernspel Red Dead Redemption 2 har verkligen tagit gamingvärlden med storm. Och sedan dess release så har spelare trånat och väntat efter mulitplayerläget till spelet som heter Red Dead Online. 

Nu är snart väntan över. Redan idag lanserade Rockstar Games deras betaversion av Red Dead Online för de som har köpt den så kallade "Ultimate edition"-utgåvan. Var du inte en av dem som köpte hem en sån version? Oroa dig inte – även du kommer att få chansen att testa på betaversionen.

Datum för betasläppen

Tisdag den 27 november så görs betan tillgänglig för alla som har ”ultimate edition”-versionen av spelet.

Onsdag den 28 november så görs betan tillgänglig för alla som spelade Red Dead Redemption 2 på dess releasedag den 26 november.

Torsdag den 29 november så görs tillgänglig för alla som spelade Red Dead Redemption 2 mellan den 26 och 29 november.

Fredag den 30 november så görs tillgänglig för alla som äger Red Dead Redemption 2.

Så kommer spelläget att vara

Än så länge så vet vi inte så mycket om det nya spelläget. Dock så står det klart att du kommer att kunna spela i lag med dina vänner, eller utforska den ensam.

Rockstar har även nämnt att med max 8 spelare kommer att kunna forma så kallade rövarband och göra alla möjliga westernrelaterade saker så som att råna, fiska och delta i jakt, skriver M3.

Totalt så kommer 32 spelare kunna spela samtidigt i samma lobby. 

Har du ännu inte köpt det hyllade spelet? Oroa dig inte – här kan du läsa allt du behöver veta om Red Dead Redemption 2.

Nyheter24 har tidigare skrivit om gången då Rockstar Games som på grund av GTA V fick en stämningsansökan skickad till sig. Varför? För en kvinna ansåg att de hade stulit hennes berättelse. Läs hela storyn här. 

Spelar du Red Dead Redemption 2?