Stjärnan låg livlös i straffområdet

Otäck knock på Landskronas anfallare

Två av superettans mest formstarka lag möttes i kväll på Södertälje Fotbollsarena.

Syrianska mot Landskrona var överlag en het tillställning där spelarna rök ihop titt som tätt.

Redan efter 15 minuters spel small det till ordentligt i Syrianskas straffområdet.

Landskronas anfallsstjärna Fredrik Olsson föll till marken efter ett anfall och inlägg från Babis Stefanidis.

På reprisbilderna ser du hur Olsson blir träffad av en armbåge tillhörande en av Syrianskas spelare.

Till synes livlös blir Olsson liggandes kvar i straffområdet innan lagkamraterna i panik vinkar in sjukvårdare på planen.

Enligt de första rapporterna så har Landskrona-spelaren råkat ut för en hjärnskakning.

Huvuddomaren Lars Olsson agerade inte i samband med förseelesen i första halvlek.

Landskrona vann matchen med 1-2 (1-1) efter att ha kontrollerat händelserna efter paus.