Söndag 28 Nov
Stockholm

Arsenal ska hämta hem Arshavin

Zenit har bjudit in Arsenal för att avsluta diskussionerna om Arshavin.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Andrej Arshavins framtid ser ut att färgas allt mer röd. Representanter för Arsenal har blivit inbjudna av Zenit St Petersburg för att avsluta den utdragna affären.

– Zenit har bjudit in representanter för Arsenal till St Petersburg på tisdag. Det är för att visa att Zenit vill hitta en lösning som är acceptabel för alla parter, säger Zenits talesman Alexej Petrov enligt The Guardian.

Arsenals senaste bud på tio miljoner pund, cirka 125 miljoner kronor, blev nekat av Zenit. Men ryssarna verkar trots allt iställda på att sälja Arshavin med den inbjudan som skickades till Londonklubben. Det enda som synes vara i vägen för en affär nu är prislappen. Zenit kräver åtminstone 12 miljoner pund, 150 miljoner kronor, och Arsenal, som behöver förstärkningar inför vårsäsongen, borde inte vara främmande för att slänga upp ytterligare 25 miljoner.

Arshavin vore en tung värvning för Arsenal som behöver fler alternativ i offensiven. Förra årets målkung Emmanuel Adebayor har haft svårt med målskyttet i år, men tränaren Arsene Wenger försvarar 24-åringen.

– Det viktigaste är att han fungerar och bidrar till lagets framgångar. Om han öppnar vägen för sina medspelare så är jag lika glad för det, säger Wenger.

Arsenal möter i dag, lördag, Hull på bortaplan. Första mötet slutade i chock för Gunners. Hull vann på Emirates Stadium med 2-1.

Detta är vad Arsenal vill köpa

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela