Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Lista: Årets sämsta värvningar

1 av 9

Andreas Hillergren / SCANPIX

2 av 9

Andreas Hillergren / SCANPIX

3 av 9

Paul Madej/ Scanpix

4 av 9

Claudio Bresciani / SCANPIX

5 av 9

LEIF R JANSSON/ Scanpix

6 av 9

BJÖRN LINDGREN / SCANPIX

7 av 9

Patric Söderström / SCANPIX

8 av 9

Victor Lundberg / SCANPIX

9 av 9

BJÖRN LARSSON ROSVALL / SCANPIX

Sport | 08/07/2011 18:16

Nyheter24 listade förra veckan årets bästa värvningar - nu är det dags för spelarna som var lite mindre lyckosamma. En tuff lista att göra, för sportcheferna har verkligen gjort sitt jobb i år.

10. Mathias Florén. Norrköping från Elfsborg.  Han togs till nykomlingarna för att leda laget. Florén har inte varit sämst i laget - men man måste kunna kräva mer av den nya kaptenen.

9. Johan Arneng. Syrianska från Ålesund. Södertäljeklubben satsade på Arneng som skulle vara mittfältslåset när klubben skulle etablera sig i allsvenskan. Ett bra val - om han inte skulle skada sig direkt.   

8. Abbas Hassan. Norrköping från Elfsborg. Hassan har ett otacksamt jobb, klubben blöder nu och målvakten har ännu inte lyckats stoppa blödningen. 

7. Marcus Lantz. Landskrona från Helsingborg. Alla undrade hur Jesper Jansson och HIF resonerade när de släppte en av allsvenskans bästa mittfältare. Nu förstår vi. Landskrona var tippade att gå upp - nu ligger de på kvalplats, fast inte i toppen utan i botten.

6. Björn Runström. Hammarby från Odense. Bajenfansens kelgris gjorde två mål i sista matchen innan uppehållet, tyvärr hans enda på hela säsongen. Måste leverera mer om Söderstadion ska vara en allsvensk arena nästa säsong.

5. Gale Agbossoumonde. Djurgården från Miami FC (lånad). Djurgården var trötta på sitt finska mittbackspar, så de fixade en amerikan. Men idag är det fortfarande ett finskt mittbackslås...

4. Andreas Drugge. IFK Göteborg från Trelleborgs FF. I TFF var han en av de största seriens största sevärdheter, i Göteborg har det gått tyngre.

3. David Elm. Elfsborg från Fulham. Inför säsongen var Premier League-förvärvet hetast. Och han har gjort ett par mål - men han har också förpassats till bänken. Elm har mer att visa i halvlek om inte storebror ska betraktas som en flopp. 

2. Razak Omotoyossi. Gais. Kontraktslös. Han var billig, men man får vad man betalar för. Noll kronor - noll mål.

1. Thiago Pinto Borges. Trelleborg från Mosor, Kroatien. Trelleborg värvade sin första brasse någonsin och Borges pratade om SM-guld när han anlände. Hur det har gått sen? TFF ligger i botten och det går inte att hitta en bild på honom - säger lite om hur stort avtryck brassen har gjort. 

Någon vi missat? Någon som inte borde vara med? Diskutera i kommentatorsfältet!