Malmö krossade Helsingborg med 3-0 i säsongens första Skånederby.
1 av 15
Malmö krossade Helsingborg med 3-0 i säsongens första Skånederby. - Foto: Bildbyrån
2 av 15
Spelarna på Malmös bänk försökte komma ifrån den starka röklukten som spred sig snabbt på arenan. - Foto: Bildbyrån
I 21:a minuten nickade Ivo Pekalski in 2-0.
3 av 15
I 21:a minuten nickade Ivo Pekalski in 2-0. - Foto: Bildbyrån
Därefter var det Mathias Ranégie som på ren vilja forcerade in 3-0.
4 av 15
Därefter var det Mathias Ranégie som på ren vilja forcerade in 3-0. - Foto: Bildbyrån
Ett mål som kom att bli matchvinnande.
5 av 15
Ett mål som kom att bli matchvinnande. - Foto: Bildbyrån
Domaren beordrade alla spelare in i spelargången tills röken lagt sig.
6 av 15
Domaren beordrade alla spelare in i spelargången tills röken lagt sig. - Foto: Andreas Hillergren / SCANPIX
Nar matchen väl kom igång var det Malmö som dominerade...
7 av 15
Nar matchen väl kom igång var det Malmö som dominerade... - Foto: Andreas Hillergren / SCANPIX
Stor glädje bland Malmö-spelarna efter Pekalskis mål.
8 av 15
Stor glädje bland Malmö-spelarna efter Pekalskis mål. - Foto: Andreas Hillergren / SCANPIX
Även Malmö-supportrarna tände eldar under matchens gång.
9 av 15
Även Malmö-supportrarna tände eldar under matchens gång. - Foto: Andreas Hillergren / SCANPIX
10 av 15
...Men matchinledningen sköts upp av de rökgranater som bortasupportrarna kastade in på planen. - Foto: Bildbyrån
Malmö-keepern Johan Dahlin höll nollan.
11 av 15
Malmö-keepern Johan Dahlin höll nollan. - Foto: Bildbyrån
12 av 15
Ranégie blev utsedd till Malmös bäste spelare i matchen. Här pressar han tillbaka en Hif-försvarare. - Foto: Bildbyrån
13 av 15
...Och inte helt oväntat knorrade Daniel Larsson in 1-0 för "Di Blåe" i fjortonde minuten. - Foto: Bildbyrån
Rikard Norling ledde Malmö till lagets första seger i Skånederbyt sedan 2010.
14 av 15
Rikard Norling ledde Malmö till lagets första seger i Skånederbyt sedan 2010. - Foto: Andreas Hillergren / SCANPIX
Ranégie efter sitt 3-0-mål.
15 av 15
Ranégie efter sitt 3-0-mål. - Foto: Bildbyrån

Så krossade MFF i årets första Skånederby

Malmö körde över regerande mästarna och ärkerivalen Helsingborg hemma på Swedbank stadion med 3-0. Här är det bästa i bildväg från matchen.