Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Häckens sportchef Sonny Karlsson: "Blåvitt vill inte ha ett derby mot oss"

- 10/04/2018, 16:59

BK Häckens sportchef Sonny Karlsson sätter sig ner i Studio Allsvenskan-soffan och det blev ett rekordlångt avsnitt. Vi pratar om Engvall, El Kabir, Movsisyan och vad Gothia Cup-miljonerna betyder för klubben.

Nere i studion på Nyheter24 hittar vi som vanligt programledare Marcus Birro, chefredaktör Henrik Eriksson samt sportjournalisten Philip De Giorgio

Men de är inte ensamma, det gästas idag av BK Häckens sportchef Sonny Karlsson. Vi snackar om senaste matcherna i omgången, allt från Pekings stora bortafölje till Birros messande med Patrick Winqvist efter krysset på Tele2 Arena. Dessutom pratas det om Elfsborg match mot Kalmar och Mohamed Buya Turays show mot Östersund. 

I avsnittet pratar vi även om hur Sonny värvade över Diego Lugano, hans snack med Bosse Andersson om Gustav Engvall i Bristol City. Sonny avslöjar också att Häcken var och högg efter nuvarande djurgårdensspelaren Yura Movsisyan, men att det istället blev Mostafa El Kabir

Vi pratar också om miljonerna kring Gothia Cup som samtliga Allsvenska supportrar pratar om. Vi surrar också om varför man inte det blev någon fortsättning för Mathias Ranégie och om det finns någon kontakt med AIK:s Ahmed Yasin nu. Vi tar även upp Daniel Larsson som Sonny hoppas på vänder hem till Häcken redan nästa år.

Slutligen pratar vi också Andreas Alm och målsättningen att ta SM-guld inom 5 år, hur ska de lyckas med detta? 

I spelaren ovan kan du se hela avsnittet med Sonny Karlsson.

Vill du hellre lyssna på avsnittet kan du göra det här: 

Studio Allsvenskan finns även som podcast! Avsnittet hittar du här!

Lyssnar du hellre via Acast så hittar du det här!

Vill du bli en del i rörelsen Studio Allsvenskan? Då får du inte missa att gå med i Studio Allsvenskans grupp på Facebook där panelen både diskuterar Allsvenskan tillsammans med er lyssnare samt bjuder in till olika evenemang. 

Kan du inte få nog av Allsvenskan? Då kanske du även är intresserad av följande artiklar:

Daniel Majstorovic: "Klart Zlatan ska vara med i VM"

Anekdoter från upptaktsträffen: "Özcan åt middag med AIK"

Kebba Ceesay: "Har äntligen hittat hem på fotbollsplanen i Dalkurd"

Vinner Häcken Allsvenskan i år?