Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Gais och Hammarby delade poängen

- 29/04/2009, 21:05 -

Målskyttarnas match slutade 2-2.

Efter en avvaktande inledning på Gamla Ullevi tog Hammarby ledningen. 1-0 är ett välplacerat mål på en hög nick av Nathan Paulse, som går över Dime Jankulovski i målet och in precis under ribban.

Gais skärpte till sig efter målet och började spela. Utdelning fick man i 44:e minuten när Pär Ericsson kvitterade, också det på en fin nick. Pär Ericsson är ny i Gais i år, och har fått en kanonstart. Målet var hans tredje hittills.

– Hammarby har mycket bollinnehav. Vi måste jobba mer, tajta ihop oss och inte sväva i väg, sade Ericsson till PPV i pausvilan.

Halvleken går ändå spelmässigt till Hammarby. De rullade boll fint mot slutet. Bäst på plan var Castro-Tello med fina finter, och Paulse som tycktes vara överallt.

Gais har en farlig målskytt i Wanderson. I denna match gör han sitt fjärde mål för säsongen, då han slår in 2-1 till Gais i mitten av andra halvlek. Det är ett skott på distans, längs marken och otagbart i vänstra hörnet.

Gais hade det mesta av spelet och chanserna i inledningen av andra halvlek. Bland annat ett mål korrekt bortdömt för offside.

Hammarby kämpade och fick utdelning i 82:a minuten. En mönsterpassning snett inåt bakåt och sedan en mönsterplacering halvhögt vid högra stolpen av Castro-Tello.

Mycket högt tempo mot slutet och en kanonad av målchanser från båda lagen. Det fanns stor vilja att avgöra, men delad poäng är rättvist.

Skrivet av: