Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Djordjic: "Bara att gå ut hårt"

- 02/07/2009, 09:39 -

"Det kommer att bli mycket bättre för oss", säger Bojan Djordjic till Nyheter24.

Tiden i AIK för Bojan Djordjic har inte riktigt blivit som han tänkt sig.

Den förre Manchester United-spelaren har allt som oftast drabbats av skador och bakslag och den här säsongen har han inte lyckats göra ett enda mål.

På lördag drar Allsvenskan igång igen för AIK. Med en resa ut till Örebro är målet att förbättra säsongen som AIK-mittfältaren redan tycker har gått bra.

Vad är det som har varit bra?

– Det är väl att vi har höga utgångspunkter när vi anfaller och vi vinner bollen tidigt. Mycket mer aggressivitet kanske än förra året, säger Djordjic till Nyheter24.

Vad har varit mindre bra?

– Att vi inte gjort så många mål. Men samtidigt om man kollar hur få mål vi har släppt in så väger ena mer än det andra. Vi har hållit nollan sju-åtta gånger och det är väldigt bra.

Med endast fem poäng bakom serieledande IFK Göteborg ser inte det förre englandsproffset det allsvenska guldet som omöjlighet. Han tror stenhårt på att det går.

– Ja, det måste man tro. Vi är inte så långt efter. Göteborg leder med fem poäng före oss och så har vi Elfsborg ovan oss. Det finns en god chans.

Är du taggad inför omstarten?

– Klart man är taggad inför omstarten. Det är bara att gå ut hårt. Det kommer att bli mycket bättre för oss den här säsongen.

På söndag uppstår det en ny chans att förbättra sin egen prestation i klubben – och kanske tar han den.

Skrivet av: