1 av 2
- Foto: Bildbyrån
2 av 2
- Foto: Bildbyrån

Tackade nej till Bahne

Magnus Bahne, senast i Halmstad, erbjöds till AIK som dock tackade nej. Hos de svenska mästarna tror man på tidigare skadade Tomi Maanoja.


Den har en tid varit oklart var Magnus Bahne spelar kommande säsong. Han ville ha en nytändning och lämnade Halmstads BK och har blivit erbjuden till AIK där det dock blev nobben, skriver Expressen i dag.

Bahne har gjort två A-landskamper för Finland, men det blir alltså ingen finsk duo i AIK:s målvaktsbesättning. Sportchefen Björn Wesström tror på tidigare skadade Tomi Maanoja, som fick årets säsong förstörd på grund av ett benbrott.

- Det är under kontroll, han är där vi hade beräknat att han skulle vara. Vi räknar med honom. Sedan är det ju alltid så att det finns faktorer som följdskador, men det är inget som talar för det i dag, sade Wesström till Nyheter24 förra veckan.

I AIK-lägret förmodar man alltså att Maanoja alltså kommer att köra för fullt från den fjärde januari. Som backup har man Nicklas Bergh sedan Daniel Örlund försvunnit till Rosenborg.

/
/
/
AIK
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!