Tränaren Mikael Stahre, vill inte kommentera något eventuellt "kvartssamtal".
1 av 4
Tränaren Mikael Stahre, vill inte kommentera något eventuellt "kvartssamtal". - Foto: Jens L´Estrade / SCANPIX
På annandagen ställs IFK Göteborg mot IFK Norrköping på Gamla Ullevi. Blir det förlust som i premiären mot Syrianska riskerar stämningen att bli dålig mellan supportrarna och "Real Göteborg".
2 av 4
På annandagen ställs IFK Göteborg mot IFK Norrköping på Gamla Ullevi. Blir det förlust som i premiären mot Syrianska riskerar stämningen att bli dålig mellan supportrarna och "Real Göteborg". - Foto: Jens L´Estrade / SCANPIX
Daniel Sobralense gjorde IFK:s enda mål i förlustpremiären mot Syrianska i Södertälje.
3 av 4
Daniel Sobralense gjorde IFK:s enda mål i förlustpremiären mot Syrianska i Södertälje. - Foto: Jens L´Estrade / SCANPIX
Rikard Norling, som haft samma jobb som Stahre hade tidigare - AIK-tränare, blev tillsammans med sina spelare utskälld av de tillresta supportrarna efter MFF:s 5-0-förlust på Rambergsvallen mot Häcken.
4 av 4
Rikard Norling, som haft samma jobb som Stahre hade tidigare - AIK-tränare, blev tillsammans med sina spelare utskälld av de tillresta supportrarna efter MFF:s 5-0-förlust på Rambergsvallen mot Häcken. - Foto: ADAM IHSE / SCANPIX

Stahre näste ex-gnagare att bli utskälld av fansen?

En ny förlust för "Real Göteborg" kan innebära en utskällning som för Malmö. Men tränaren har inte tänkt på några "kvartssamtal".


"Kvartssamtalen" i AIK

Både Mikael Stahre och Rikard Norling tränade AIK under varsin period. Flera tidigare tränare i 08-klubben har i efterhand berättat om hur de haft så kallade kvartssamtal med föreningens mer hårdföra supportrar när det gått dåligt sportsligt.

NORRKÖPING. Malmö blev utskällda i fem minuter efter bottennappet mot Häcken. IFK Göteborgs tränare Mikael Stahre har tidigare tränat AIK, liksom MFF-tränaren Rikard Norling. Där har båda råkat ut för "kvartssamtal".

Men att någon utskällning skulle ske vid en förlust mot IFK Norrköping vill han inte ens spekulera kring.

- Det där har jag inte ens tänkt på,  jag har ingen kommentar, säger Stahre till Nyheter24.

"Inte tänka revansch"

Enligt tränaren var "Blåvitt" för ofokuserade i förlustmatchen mot Syrianska. Till måndagens match är det dessutom troligt att stjärnvärvningen Nordin Gerzic petas till förmån för Robin Söder.

Vad ska ni göra bättre den här gången?

-Vi ska inte tänka på revansch utan fokusera på vår prestation.

Matchen mellan IFK Göteborg och IFK Norrköping spelas klockan 15.00 och sänds i Canal Plus Sport 1.

AIK
/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Mittfältaren anklagas för bettingbrott – igen

Hammarby värvar mittback från Bundesliga

1 timme sedan
Övergångsfönstret stängdes i går, men först nu blir Hammarbys sista värvning officiell.

Larmet: Stor risk att luta sig mot tv-pengar

1 timme sedan
Många allsvenska klubbar förlitar sig till stor del på tv-pengar som intäkt. Då tornar framtidens tv-avtal upp sig som ett stort orosmoln – risken är att klyftorna i allsvenskan ökar. De mindre klubbarna kommer få det tuffare, säger Carlos Esterling på revisionsföretaget EY.

Bortafacit talar för Häcken: “Skapar känslor”

2 timmar sedan
1–2-förlust senast, men inför kvällens retur lever hoppet om semifinal i Champions League för Häcken. Vi är inte lika säkra som PSG att de är klara för semifinal, säger tränaren Mak Lind. Årets bortafacit talar för Göteborgslaget.

Världsmästaren missar VM efter misstaget: "Skäms"

3 timmar sedan
Han har tolv VM-guld i olika former av bänkpress. Men Eddie Berglund kommer inte få tävla i bänkpress-VM i Texas i år. Svenska styrkelyftförbundet missade nämligen att anmäla medaljkandidaten.

Stjärnan: Ta utebliven mens på större allvar

3 timmar sedan
Efter ett oväntat svagt resultat i OS-tremilen 2022 började skidstjärnan Ebba Andersson leta fel. Var det kanske konstigt att hon inte fått mens på länge? Är menstruationen utebliven eller oregelbunden är det ett tecken på någonting, säger hon till Aftonbladet.