Dime Jankulovski: "Vi var för naiva"

- 13/04/2009, 19:05 -

– Vi hade en plan som vi inte fullföljde, säger han till Nyheter24.

Det blev åter en målrik match i Göteborg när Helsingborg under eftermiddagen slog Gais med 4 - 1. Slutresultatet speglade inte matchen. Gais förtjänade mer menar Gaismålvakten Dime Jankulovski.

– Så illa spelade vi inte riktigt. Men de var effektiva och helt klart det bättre laget. Vi var lite för naiva, säger han till Nyheter24.

Vad kunde ni ha gjort annorlunda?

– Vi hade en plan som vi inte fullföljde. Vi sa att deras mittback inte fick vara spelbar, men i andra halvlek fick han kliva upp och lägga sina passningar var han ville, säger Dime.

Gais vann sin första match mot Örgryte med 5-1 förra söndagen och enligt Dime var de inte nöjda spelmässigt i den matchen heller.

– Vi hade hoppats höja oss ett par snäpp till den här matchen, men vi backade istället. Nu ska vi analysera den här matchen för att hitta felen, och inte göra om dem.

Hur kändes det att spela på nya arenan?

– Fantastiskt skönt, det är som natt och dag från att spela på betongklumpen. Men jag hade gärna sett att det skulle varit 3 - 4 000 till i publiken. Men de kommer när vi höjer vårat spel, säger Dime Jankulovski.

Skrivet av: