Elmander: "Bara att bita i det sura"

Elmander: Det kanske var en blandning av att de var bra och vi var lite sämre.

GÖTEBORG. Örgryte förlorade i kväll matchen mot storebror i derbyt hemma på Gamla Ullevi. Redan 14 minuter in i första halvlek satte IFK Göteborgs Tobias Hysén 1 - 0 och innan halvtid stod det 2 - 0.

– Vi hade några stolpskott i början och en hel del otur, säger Öisspelaren Patrik Elmander, som såg hela matchen från läktaren.

Men Öis kom aldrig in i matchen och vid slutsignalen hade IFK gjort ännu ett mål. Örgryte nollade återigen och ligger sist i tabellen. Enligt Elmander gäller det att släppa förlusten och gå vidare mot AIK-matchen på onsdag.

– Det är bara att bita i det sura här i kväll och tagga igång i morgon igen. Kriga och kämpa tills det släpper.