Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Källander: "Hawaiispel från vår sida"

- 13/04/2009, 21:30 -

Nu är det nya tag som gäller säger Källander till Nyheter24.

40-årige Magnus Källander (Öis), äldst i allsvenskan, är inte speciellt nedstämd, trots 0-3-förlusten mot Malmö FF på premiärmatchen på Swedbank Stadion.

–Nu är det nya tag som gäller. Jag tycker vi spelade bra i första halvlek. Och innan Malmö gjorde 1-0 tyckte jag att de var lite konfunderande och tveksamma i sitt spel. Men efter målet flyttade vi upp alldeles för mycket. Det blev Hawaiispel från vår sida, säger Källander till Nyheter24.

Malmös assisterande tränare Hasse Gren är mycket nöjd med Malmö FF:s försvarsspel.

–Vi dominerade i princip hela matchen. Örgryte hade totalt tre avslut. Ett tecken på att vi spelade mycket bra defensivt. Det var en bra match i sin helhet, Öis hade inte mycket att sätta emot.

Ingen med Com hem kunde se någonting. Teven visade en svart ruta. Två minuter efter avblåsning kom sändningen igång. Visste du detta?

–Nej, vad är det du säger. Herregud. Det är ju väldigt tråkigt. Då kanske det är bättre för alla intresserade att komma och se matchen live nästa gång, säger Hasse Gren till Nyheter24.

Skrivet av: