Lördag 3 Dec
Stockholm

Balotelli: "Om några kastar bananer ska jag döda dem"

Mario Balotelli kommer inte att acceptera någon rasism under EM.
1 av 3
Mario Balotelli kommer inte att acceptera någon rasism under EM. Foto: Giuseppe Bellini / AP / SCANPIX
Balotelli och Antonio Nocerino tillsammans med Domenico Criscito (höger) som petades efter de nya turerna i spelskandalen.
2 av 3
Balotelli och Antonio Nocerino tillsammans med Domenico Criscito (höger) som petades efter de nya turerna i spelskandalen. Foto: Fabrizio Giovannozzi / AP / SCANPIX
Händer det något på matcherna kommer han att gå av planen.
3 av 3
Händer det något på matcherna kommer han att gå av planen. Foto: Claudio Villa / AP / SCANPIX

Den italienske anfallsstjärnan tänker inte acceptera någon rasism under EM.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Följ fotbollsfesten på Nyheter24

Senaste nyheterna, skadeläget, de bästa krönikörerna och mycket mer. I sommar kommer Nyheter24 punktmarkera EM-slutspelet i Ukraina. Vi kommer att finnas på supporterlägret Camp Sweden samt följa Zlatan & Co: på plats i Kiev. Det blir många nyheter om alla EM-länder, mycket webbteve och ännu fler bilder. Följ med oss på den stora EM-resan!

EM-bloggar:

Avgå alla - med Johan Andersson

EM-reportern - med Emil Schälin

PARMA. Mario Balotelli har tidigare varit utsatt för rasism från fotbollssupportrar under matcher runtom i Europa. Nu meddelar Italiens anfallshopp att han vägrar vika sig för några rasister under sommarens EM.

– Jag kommer inte att acceptera rasism över huvud taget. Det är oacceptabelt. Om några kastar bananer mot mig på gatan kommer jag att hamna i fängelse, för jag kommer att döda dem, säger 21-åringen i en lång intervju med tidningen France Football som publicerades på tisdagen.

Drabbades inför U21-EM 2009

Balotelli har själv drabbats dels under uppladdningen inför U21-EM 2009 när han attackerades med bananer på en bar i Rom och senast när Manchester City mötte Porto på bortaplan i Europa League.

I intervju beskriver han också sig själv som ett geni och erbjuder sig att bjuda reportern på middag om han hittar någon som är mer talangfull.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.