Harry Redknapp tror på det engelska försvaret och hoppas på lite flärd och fläkt i anfallet.
1 av 3
Harry Redknapp tror på det engelska försvaret och hoppas på lite flärd och fläkt i anfallet. - Foto: Matt Dunham
Roy Hodgson kommer att skicka ut ett välorganiserat England i kväll, enligt Redknapp.
2 av 3
Roy Hodgson kommer att skicka ut ett välorganiserat England i kväll, enligt Redknapp. - Foto: Kirsty Wigglesworth/AP/Scanpix
Anders Svensson kände på sig att han skulle bli petad i öppningsmatchen mot Ukraina redan när landslaget samlades inför EM i Stockholm.
3 av 3
Anders Svensson kände på sig att han skulle bli petad i öppningsmatchen mot Ukraina redan när landslaget samlades inför EM i Stockholm. - Foto: FREDRIK SANDBERG / SCANPIX

Harry Redknapp sågar "Taco"

Tottenhams tränare Harry Redknapp tror på engelsk seger mot "talanglöst" Sverige. "Anders Svensson spelade för mig i Southampton och han är 35 år nu!".


Svensson om kritiken

Anders Svensson svar på sin gamle tränares kritik:

- Han sade att det inte finns någon talang hos oss, och det stämmer att jag är 35 år gammal. Jag är ingen talang, men jag är en väldigt bra spelare, säger Svensson, till Fotbollskanalen.

KIEV. Sveriges insats mot Ukraina imponerade inte på Harry Redknapp. Tottenham-tränaren säger att Zlatan Ibrahimovic är den ende svenska spelaren som kan hota England på fredag.

Anders Svensson spelade för mig i Southampton och han är 35 nu! Han kom in och spelade en halvtimme medan Olof Mellberg, 34, spelade samtliga 90 minuter, säger Redknapp till The Mirror.

Vill se Jonas Olsson i startelvan

Redknapp, som länge var storfavorit att ta över som engelsk förbundskapten, förklarar vidare att det "inte finns tillräckligt mycket talang" i den svenska truppen. Han vill dock se Tottenham-aktuelle Jonas Olsson i startelvan.

- Jag förstår inte riktigt varför Jonas Olsson startar på bänken, han är en spelare i West Brom som jag verkligen gillar och jag tror inte att han skulle ha hamnat fel som Mellberg gjorde vid Ukrainas första mål, till The Mirror.

*****                           

UEFA EURO 2012 TM by Carlsberg ger dig de senaste nyheterna, intervjuerna, klippen och resultaten direkt i din mobil. Du missar inte en enda minut av mästerskapet och det känns som om du satt på självaste fotbollsarenan i EM-finalen. Du hittar också närmaste krog med Bar Finder. Sommaren är räddad!  Appen hittar du här.

/
EM
/
/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!