Zlatan Ibrahimovic: "Vi ska vara stolta efter dagens match. Vi gör det bra, vi möter ett bra lag och gör det bättre än dem".
Zlatan Ibrahimovic: "Vi ska vara stolta efter dagens match. Vi gör det bra, vi möter ett bra lag och gör det bättre än dem". - Foto: Martin Meissner/Scanpix

Zlatan: "Det är tragiskt"

Lagkaptenen var missnöjd med det svenska försvarsspelet efter förlusten mot England. "Målen vi släppt in har varit likadana".


KIEV. Zlatan Ibrahimovic var djupt besviken efter Sveriges uttåg ur EM.

– Det är tragiskt. Det finns inga positiva känslor. Man tänker tillbaka på vad man kunde gjort, säger Zlatan.

Lagkaptenen tycker att landslaget gjorde en fantastisk match mot England, men att försvarsspelet inte fungerat.

– Vi visar, till skillnad från den första matchen, att vi vågar mycket mer och spelar vårt spel. Men sedan får vi baklängesmål. Det brukar inte vara så att vi släpper in många mål och målen vi släppt in är likadana, säger Zlatan.

Sverige är ute ur EM efter 1-2 mot Ukraina och 2-3 mot England. Nu väntar en avslutande match mot Frankrike på tisdag.

EM
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Felfritt igen av von Eckermann – svensk ledning

"Svennis" rörd av hyllningarna på Gamla Ullevi

1 timme sedan
1982 lyfte han IFK Göteborg till Europas topp. 42 år efter "Blåvitts" chockseger i Uefacupen är Sven-Göran Eriksson på avskedsturné. "Svennis" hyllades på ett välfyllt Gamla Ullevi av klubben där hans tränarkarriär tog superfart.

Fördel Chelsea – vann svenskmötet i Barcelona

1 timme sedan
Det är fördel Chelsea i Champions League-semifinalen mot Barcelona. Johanna Rytting Kaneryds lag vann överraskande på bortaplan över Fridolina Rolfös klubb i den första matchen med 1–0.

Armand Duplantis sätter nytt världsrekord

2 timmar sedan
Stavhopparen Armand Duplantis sätter nytt världsrekord med 6,24 på Diamond League-premiären i Xiamen, Kina.

Hedman: "Tillbaka på nivån där jag hör hemma"

idag 12:04
Efter tre raka finaler åkte Victor Hedmans Tampa Bay ut direkt i Stanley Cup-slutspelet förra året. Om det var slutet på en era? Absolut inte. Förhoppningsvis var det min sista långa sommar i min karriär, säger NHL-stjärnan inför årets drama.

Testades positivt för dopning – tävlade i OS ändå

idag 11:22
23 kinesiska simmare testades positivt för dopning – men fick ändå fortsätta tävla. 13 av dessa deltog senare vid OS i Tokyo 2021 och vann bland annat tre guldmedaljer. Det avslöjar Daily Telegraph, New York Times och ARD under lördagen.