Lördag 23 Okt
Stockholm

Peps glädjelopp – bättre än Mous?

Barcacoachen Pep Guardiola genomförde ett glädjelopp à la Mourinho.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det har berättats förr, men det kan berättas på nytt. Barcelona kvitterade till 1-1 i matchminut 93 och skickade Chelsea ur Champions League. Katalanernas tränare Josep "Pep" Guardiola gjorde ett glädjelopp som självaste José Mourinho inte kunde gjort bättre. Portugisen gjorde sig känd i Chelsea för sina segergester, och nu fick fansen på Stamford Bridge uppleva det igen – men från en gästande coach – vilket måste ha svidit.

Chelseaspelarna var ursinniga på den norske domaren Tom Henning Ovrebo. De menade att han hade missat ett flertal givna straffar, och som åskådare kan man inte annat än förstå engelsmännens reaktioner. Guardiola? Han tyckte att allt var i sin ordning.

– Jag kan förstå att Chelsea är besvikna, men jag såg inte straffarna. De sade att det var flera möjliga straffsituationer men jag såg dem inte, säger Guardiola enligt The Sun.

Barcelona möter nu Manchester United i en riktg drömfinal. Även om sortin var snöplig för Chelsea var Barcas avancemnag rättvis sett över de båda semifinalmatcherna.

– Jag förväntade mig att Chelsea skulle attackera oss, men det gjorde de inte och det var svårt för oss, säger Guardiola.

Anfall är bästa försvar. Så sant som det är sagt.

Kolla in Guardiolas glädjerus vid Iniestas kvittering

Hur tycker du att han står sig i jämförelse med Mourinho?

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela